Spíler

Szanyi az EP-ben: csak a zsidótörvényekhez mérhető a bevándorlási törvénycsomag

Közzétéve: 2015. szeptember 08. Szerző: Hattori

Ma délután fújta be a szél a postaládánkba ezt a képernyőmentést, ami ha valódi, akkor elmondhatjuk, hogy Szanyi Tibor újabb csúcstámadást követett el a hazaárulás bércein. Nem tudjuk, hogy az alkoholizmus okozta pszichiátriai tünetek, a zsákutcás baloldali kilátások okozta frusztráció vagy a zsigeri, önmarcangoló autorasszizmus – netán mindhárom egyszerre – áll-e a jelenség hátterében, de ez most nem is számít.

szanyi.gifAz ominózus mondat szerint „Orbán Viktor és pártja, a Fidesz által a magyar Országgyűlésnek benyújtott törvényjavaslatok az önkényes intézkedések olyan megdöbbentő és veszélyes halmaza, amihez csak a második világháború előtt és alatt bevezetett zsidótörvények hasonlíthatók.” Ezek után Szanyihoz csak egy kérdésünk maradt: Nooooormális?

Közzétéve: 2015. szeptember 08. Szerző: Hattori

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr217770822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása