Spíler

Murányit cserbenhagyta az emberség

Közzétéve: 2015. május 13. Szerző: Medicin

11264954_10204383907933420_784107840_o.jpgMurányi Marcell a Népszabadság jelenlegi főszerkesztője még márciusban ütött el egy biciklist, aki 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Murányi nem állt meg, továbbhajtott, és cserbenhagyta a kerékpárost.

Megfigyeltük, hogy a Népszabadság tudatosan használja címadásaiban a „cserbenhagy" szót, persze elsősorban a kormánnyal összefüggésben. Persze feltesszük, hogy a főszerkkel kapcsolatban nem ez lesz majd a headline. Félreértés ne essék. Balesetek sajnos mindig történnek. De itt most nem is ezzel van a baj, hanem a cserbenhagyással. Szinte látom magam előtt a képet, ahogy Murányi ül a „Havas a pályánban”, vagy valami más hasonlóan színvonalas műsorban, és éppen azt osztja, hogy a politikusok milyen mocskosak és milyen gerinctelenek. Szerencsére ő ennek egy komplett könyvet is szentelt. Biztos, ami biztos, elvégre valamiből meg kell élni. Ezzel szemben itt van ő, az erkölcs mintaképe. Simán cserbenhagyja azt az embert, akit elütött. És ő van a legjobban meglepődve, mit meglepődve, megsértődve, hogy ezt egy újság megírja róla. Persze „nem is úgy volt” és a leleplező cikk „nem bontotta ki az igazság minden szeletét”. Ismerős mondat, Gyurcsány is pontosan ezzel a mondattal mosdatta magát Őszöd után a Népszabiban. Különben meg az egész gázolás „már hónapokkal ezelőtt” történt. Ja, hát akkor biztos már el is évült. Murányi mégsem érezte szükségét annak, hogy kiálljon a nyilvánosság elé, hogy hibázott. Esetleg elnézést kérjen, netalán lemondjon. Úgy tűnik, hogy a korábbi Blikk-főszerkesztő először van a fasz túloldalán. Nem lehet jó érzés. A nagy leleplezőt most leleplezték. Gratulálunk!

Természetesen jár a 10. 000 forint!!

Közzétéve: 2015. május 13. Szerző: Medicin

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr417456674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása