Spíler

Bajnaiék: Együtt még a számtan sem megy

Közzétéve: 2014. február 19. Szerző: OriginalSpíler

spiler_bajnai_forum.png

Itt a kampány éles szakasza. Ismert és ismeretlen pártok jönnek a számháborúval, villognak az aláírásokkal. Míg a Fidesz csak aktivistából 107 ezret tudhat maga mögött, az MSZP pedig csinált egy tízezres BS-emlékkoncertet, Bajnaiék csak annyit mondhatnak el, hogy volt egy fórumuk, ahol szerintük vagy 380, vagy 600, vagy közel 800 fő vett részt.

Mindenki volt már iskolai bálon, évzárón, szalagavatón, vagy parlamenti ülésen. A Párbeszéd a Mandátum, szóval a PM nevű formáció tagjai leginkább a parlamentben voltak. Ahol ugye, mint azt tudjuk, az utolsó időszakban csak balhéztak, mondtak néhány beszédet, és kb. ennyi. Na, de vissza a fősodorhoz. Szóval, amíg néhány száz ember van egy teremben, az elég jól összeszámolható. Pl. megszámolod a padsorok számát, meg hogy egy sorban hány szék van, ezt összeszorzod. Ja, a többi partizánt meg hozzáadod. 

Ez a bonyolult képlet nem jött ki a minap az elmúlt hónapokban csak vergődő Bajnai-egyletnek. Bajnai szerint 600, a PM szerint közel 800 résztvevője volt a kerülethez egy szálon sem kötődő, a gyurcsányi újraosztást követően Mátyásföldön induló Karácsony Gergely Bajnaival közös XVI. kerületi bulijának. Dr. spin. Szigetvári viszont 380 főt jelölt meg, ezzel cáfolva a főnököt és a szövetségest – egyszerre. Csak azért, hogy mindenkinek világos legyen: ugyanez az alapvető számtani és kommunikációs ismeretekkel sem rendelkező formáció szeretne dönteni rezsiről, gazdaságról, szja-emelésről, családi adókedvezményről, meg Gyurcsány tudja még miről. 

"Ma este Karacsony Gergely választókerületében tartottunk jelölőgyűlést, ahova mintegy 150 főt vártunk, ennek megfelelő termet is foglaltunk. Tudjátok, hányan jöttek el? 600-an! Ki kellett nyitni a nagytermet, hogy elférjünk, és rengeteg ajánló aláírás is összegyűlt!" (Forrás: Bajnai Facebook)

„Karacsony Gergely mai jelölőgyűlésére egy 300 fős termet béreltünk. Végül a 600 fősben se fértünk el! Közel 800-an voltunk! Így kel kezdeni a hivatalos kampányt! Április 6-án győzni fogunk!” (Forrás: PM Facebook)

„karacsony gergo jelologyulese matyasfoldon bajnai gordonnal kb. 380 fo” (Forrás: Szigetvári Twitter)

Ön szerint ezúttal ki hazudik?

Közzétéve: 2014. február 19. Szerző: OriginalSpíler

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr55822100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása