Spíler

Ha ma csak egy rasszista portált akar olvasni, akkor a HVG legyen az

Közzétéve: 2015. március 15. Szerző: OriginalSpíler

hvg.pngA balos sajtó majd’ három évtizede osztja az agysejtet a toleranciáról és hányja szanaszét a rasszista jelzőket bárkire, aki él és mozog a jobboldalon. Teszik mindezt úgy, hogy közben ők maguk büntetlenül cigányozhatnak, meg posztolhatnak hamis bajai videót.

Van a köztévének egy Orsós Róbert nevű bemondója, ma is pörgött valamelyik műsorban. A HVG.hu valószínűleg nem bírta feldolgozni, hogy a fasisztoid rezsim uralma alatt romák karriert futnak be a képernyőn, ezért az ünnepi percről percre tudósításban két lábbal szálltak bele a roma származású tévésbe. Az emelkedett hávégés szerkesztő ezt üzente neki:

„Orsós Róbert nagy jövő előtt áll. Már persze amíg ez a köztévé áll, mert utána csak a közmunka marad neki”. (március. 15. 10:04)

Az elmúltharmincév egyik legnagyobb megoldatlan problémája a romák beilleszkedése. Van itt egy roma fiatal, aki tévés munkájával sok tízezer roma társának lehet példakép. Gyakornokként kezdte, most már képernyőn van. Erre jön ez a hávégés trollcsótány és boldog közmunkát kíván neki.

Akartunk itt írni mindenféle kettős mércéről, képmutatásról, cinizmusról. De végül csak annyit mondunk: Elmentek ti a toleráns, progresszív, felvilágosodott büdös bánatba. 

És ami ennél is fontosabb: Hajrá Orsós Róbert! 

Közzétéve: 2015. március 15. Szerző: OriginalSpíler

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr977272377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása