Spíler

A Soros-terv elkezdődött

Közzétéve: 2018. február 28. Szerző: OriginalSpíler

soros_nevet2.jpg

Napok óta nem harsog mást az ellenzéki média, minthogy a Fidesz lejjebb tekeri a Sorosozást. Ezt azzal támasztja alá, hogy Hódmezővásárhelyen visszaütött a Soros kampány. Nos, ezt hívják a szaknyelvben wishful thinkingnek, azaz vágyvezérelt gondolkodásnak. 

No de akkor nézzük a tényeket. Hódmezővásárhelyen nem volt semmilyen Sorosozás. Helyi eredménykampány folyt. A fideszes jelölt szlogenje „A fejlődés nem állhat meg!” volt. Tehát nem a Sorosozás ütött vissza, hanem az eredménykampány. A ballib média mégis ennek ellenkezőjét igyekszik bebizonyítani.

De miért jó ez nekik? A bevándorlás 2015 óta minden európai választást döntően meghatároz. Akkor is, ha akarnak róla beszélni (ld. Ausztria) és akkor is, ha nem (ld. Németország). Természetesen a ballib médiának ez nem jó. Hiszen ez a téma számukra nem nyerő. Nagyon nem. Az ő vágyuk az, hogy a kampány ne a bevándorlásról (aka Sorosozásról) szóljon, hanem másról. Intő példa a 2017-es brit választás. Egy agyonnyert választást is majdnem el lehet bukni, ha az ellenzék által felkínált témákról kezdenek el beszélni.

Mit fognak csinálni? A ballib média folyamatosan bagatelizálni fogja a bevándorlás témát. „Ugyan már, nem is akarják lebontani a kerítést.” Iszonytató nyomást fognak az ellenzéki pártokra helyezni az összefogás érdekében. Elő fogják segíteni, hogy a jobbos pánikolók (lásd. Bencsik András) nagyobb figyelemmel nyomják az eredménykampányt.   

Mi a választás tétje? A választás tétje nem az, hogy a Fidesz meg tudja-e őrizni az eredményeit. A választás tétje ennél sokkal nagyobb. Az, hogy az ország enged-e Soros vagy Brüsszel nyomásának? A belga miniszterelnök kerek perec kijelentette. Már idén nyáron – a V4-ek akarata ellenére – ki fogják kényszeríteni a kvótát. Vagy említsük a tegnapi Avramopulosz migrációs biztos kijelentését: legális migrációs csatornákat kell kialakítani. Vajon Gyurcsány, Szél, Vona vagy Karácsony ellent mer vagy akar majd állni? Ugyan már.

Persze mindez egybevág a Soros-tervvel. El kell mozdítani a bevándorlás útjában álló nemzeti kormányt. A ballib média megkezdte a hadművelet végrehajtását. Ha úgy tetszik:

a Soros-terv elkezdődött.  

      

Közzétéve: 2018. február 28. Szerző: OriginalSpíler

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr8513705138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása