Spíler

Botka László tanácsadója bordélyházhoz hasonlította az MSZP-t

Közzétéve: 2017. augusztus 11. Szerző: Edward Blake

botka_lengyel_cimlapp.jpgA „szocialisták egy kupleráj (…) nagyon gyengék a nők, nem egy élvezeti hely” – mondta Lengyel László, Botka László tanácsadója a minap. Erős szavak ezek az MSZP háttéremberétől, de vajon hogy értette?

A Molnár Zsolt és Botka László közti csörtét próbálta a minap kimagyarázni az ATV-ben Molnár Gyula, az MSZP elnöke. Molnár a műsorban tett egy olyan félmondatot, hogy „nem vagyunk mi kaszárnya”.

Szegény Simon András nem nagyon értette mit hadovál Molnár Gyula, több se kellett neki, amikor érkezett egy igazi intellektüel, Mr. Szürkekardigán, nem mellesleg Botka László, az MSZP miniszterlenökjelöltének tanácsadója, Lengyel László. És Lengyel László megmagyarázta.

„Hát ez egy régi szólás, hogy nem vagyunk kaszárnya, nyilvános ház vagyunk, a szocialisták egy kupleráj.” – ez így már önmagában csodálatos, de Lengyel itt még nem fejezte be.

Hozzátette, hogy „nagyon gyengék, bocsánat, ilyen értelemben a nők, tehát ez nem az, valóban nem egy élvezeti hely.”

Itt most ugye több értelmezési lehetőség is fellép, hogy mit akarhatott mindezzel mondani Botka László tanácsadója?

A helyes megfejtést az olvasókra bíznánk.

Közzétéve: 2017. augusztus 11. Szerző: Edward Blake

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr6412739520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása