Spíler

A liberális 24.hu újságírói nyilvános posztban akasztanának

Közzétéve: 2017. április 15. Szerző: HanSoloo

clpgqtawcaaig-b.jpgA 24.hu két újságírója, Kerner Zsolt és Medvegy Gábor nyilvános posztban akasztaná a jobboldaliakat. Vajon mikor válik meg a 24.hu szerkesztősége az újságíróktól?

Történt, hogy a Gulyás Márton nevű fizetett provokátor a Sándor-palota előtti tüntetésen festékkel teli flakonokat dobált, amellyel egyrészt beszennyezte a műemléki védelem alatt álló épületet, másrészt pedig összefestékezte a rendezvényt biztosító rendőröket. Gulyás Mártont ezért őrizetbe vették, és végül 300 óra közmunkára büntették.

A liberális hiszti persze azonnal beindult, és koncepciós perekről, rendőrállamról, diktatúráról kiáltozott. Megkockáztatom egyébként, hogy nem járt túl sokszor történelem órára az az illető, aki most forradalomról és koncepciós perekről sikoltozik - mint például a Momentumos Kádár Barnabás a minap az ATV-ben -, de a libsi hiszti már csak ilyen. Mártírt próbálnak csinálni valakiből, akit garázdaság és rongálás miatt vettek őrizetbe. És közben ne felejtsük el azt sem, hogy Gulyás Márton felkészült játékos, szándékosan provokál azért, hogy készülhessen róla három felvétel, amit később lobogtatni tud, mondván: diktatúrában élünk. Kíváncsi lennék, hogy ha Marci beváltaná ígéretét, és Londonban folytatná tevékenységét, vajon mit csinálnának a Buckingham Palotát őrző fegyveresek, ha hasonló akciókra vetemedne. Nem 300 óra közmunkát kapna, az biztos.

A liberális ajvékolás azonban tovább folytatódik, ugyanis megjelent egy cikk a Riposton arról, hogy Gulyás Márton szabadulása után egy speciális társkeresőn keresett magának partnert a neten. A cikk arról szólt, hogy a PlanetRomeo (más néven GayRomeo) nevű társkeresőn is Gulyás provokációja volt a téma. A cikk megjelenése után liberális körökben óriási botrány tört ki, a baloldali véleményformálóknak ugyanis nem tetszett, hogy Gulyásról ilyen hírek jelentek meg. A 24.hu két újságírója például odáig ment el, hogy nyilvános posztban adott hangot abbéli véleményének: eljött az idő, akasztani kellene a jobboldaliakat.nevtelen_2.png

Képzeljük csak el, hogy mi történne, ha ezt a stílust egy jobboldali újságíró engedné meg magának. Kérdezem én: hol van a tiltakozási hullám? Miért nem látom, hogy tüntetés szerveződne Kerner Zsolt háza előtt? Miért nem rúgják ki a 24.hu-tól ezek után Medvegy Gábort? Ezek szerint a baloldali újságírók teljesen rendben lévőnek tartják, hogy ha valami/valakinek a tevékenysége nem tetszik, akkor egyből akasztást kiáltunk?

A balosoknak persze az sem baj, ha jobboldali újságírókat vernek meg ellenzéki tüntetéseken. A Mometumos Fekete-Győr András épp a múlt héten jelentette ki gúnyosan, hogy ez sajnos benne van a pakliban. Persze, ahogy ez a példa is mutatja, nekik mindent szabad.

Közzétéve: 2017. április 15. Szerző: HanSoloo

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr2912428329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása