Spíler

Mi ez a picsogás a Jobbikban?

Közzétéve: 2016. szeptember 30. Szerző: NigelF

img_0314.JPG
Vona Gábort lefotózta egy fotós. Volner Jánost a bokorban kapták rajta egy nővel, aki nem a felesége. Emiatt nyüszítenek lassan hónapok óta. Hová lett a Jobbik tökössége, és mi ez a férfihiszti a Jobbikban?

Orbán egy felszólalásában zsúrpubiknak minősítette a jobbikos politikusokat. Úgy látszik, hogy ez a mondat eléggé betalált, mert azóta holdat ugató kiskutyák módjára nyüszítenek nap mint nap. Történt ugyanis, hogy Vona Gábort lefotózta egy fotós. Bizonyíték? Állítólag ugyanez a fotós Simicskát is lencsevégre kapta. Bizonyíték? Ja, az éppenséggel nincsen. Pontosabban van, ugyanis lefotózták az úgynevezett lesifotósokat a Simicska rezidenciájától nem messze, ahogy békésen kávézgatnak. Ez ám a bizonyíték! (Politikai botránykeltés tantárgy, első lecke: fotóztasd le magad egy paparazzóval, majd játsszátok el, hogy leleplezed.)

Emiatt nyüszít a Jobbik elnöke és az oligarcha udvartartása lassan egy hete. Igen, amiatt, hogy az egyik legnagyobb ellenzéki párt első emberét és Magyarország egyik legnagyobb oligarcháját lefotózták. Emiatt, és ezzel töltik meg az áljobbos-álradikális sajtót, a Magyar Nemzetet és most már a Heti Választ is különböző konteókkal és rinyálásokkal.

2012-ben Vona Gábor még arról beszélt a jobbik.hu tudósítása szerint, hogy

„A korrupción rajtakapottakat börtönbe kell csukni! – mondta a pártelnök. Nem tudjuk, kicsoda Simicska, hogy még Orbán Viktor is fél tőle. Ám Vona Gábor ígéretet tett, ő a várhatóan megalakuló vizsgálóbizottság révén behívja Simicskát az Országgyűlés elé, hogy számoljon el a milliárdokkal!”

Mára meg odáig jutottunk, hogy Simicska Lajos tévéjében beszél arról Volner János, hogy „Simicskának igaza van”.

Ezzel egy időben, csak hogy még szebb legyen a történet, Vona Gábor az ATV-ben – a hitgyülis ATV-ben, aminek ugye soha nem fog interjút adni – a Magánszféra című műsorában engedett betekintést a magánéletébe. Világos, tehát Vonát nem fotózhatja le senki, csak a Magánszférában nyomhatja a bulvárt arról, hogy azért a politikus mögött ott van az ember is.

De persze az eset nem csak ezért vicces. Mert honnan is indultak ezek a mára ilyen puhává, nyámnyilává vedlett alakok? Egykor bizony ők kőkemény, „tűzben edzett” férfiak voltak. A cigánysoron meneteltek, aztán meg gárdamellényben mentek be a parlamentbe, csak azért, hogy mindenki őket fotózza. Az a szerencse, hogy a Jobbik majálisának a médiapartnere, a Kuruc.info tartotta vagy 10 évig rettegésben a fél magyar közéletet azzal, hogy könyékig turkált a legkülönbözőbb magyar közszereplők magánéletében.

És most ugyanezen emberek rimánkodják tele a médiát, hogy őket lefotózták. Vicc.

Persze lehet, hogy a korábbi SZDSZ-es tanácsadó - aki ma Vona Gábor néppártosítója - szerint jó ötlet a népszavazási kampány hajrájában ilyen történetekkel előállni. Csak közben a Jobbik elvesztette táborának harmadát. Mert nem mindenkinek érdekes az, hogy Vona kismacskákkal fotózkodik, meg az, ahogy azon sír, hogy őt „báncsák”.

img_0313.JPG

Közzétéve: 2016. szeptember 30. Szerző: NigelF

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr611754305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása