Spíler

Így tette be a kaput Böde Dani a Kettős Mércének

Közzétéve: 2015. október 09. Szerző: Edward Blake

bode-duplaval-nyertunk-feroer-ellen.jpgA magyar válogatott Böde fantasztikus góljaival tegnap nagy nehezen legyőzte Feröert. Nem volt egy nagy meccs, de sikerült itthon tartani a 3 pontot, és ezzel évtizedek után újra komoly esély van egy világversenyen való részvételre. Talán a meccsnél is szórakoztatóbb volt azt nézni, hogy a bálnavadászok vezetését követően hogyan is fagyott le a mosoly – Böde Daninak hála a balliberálisok pofájáról.

Tegnap nagy nehezen, de megvertük Feröert. Sikerült győzni és itthon maradt a 3 pont. Nagyon kevésen múlt, hogy a magyar válogatott nem jött fel a csoportban ezzel a 2. helyre, ha a románok nem találtak volna be a finnek ellen az utolsó percekben, akkor még ez is simán meglehetett volna. Most a fél ország Böde Danit ünnepli, teljes joggal!

Persze nem mindenki ugyanabban az idősávban volt boldog. Több balliberális portál is kifejezetten örült a félidőben, amikor nagyon úgy nézett ki, hogy még a bálnavadászoktól is ki tudunk kapni. Már javában ment a fintorgás és a stadionozás, amikor megérkezett Böde Dani. Erre szokták azt mondani, hogy korai volt az öröm srácok. Az állatorvosi ló esetét a Kettős Mérce nevű portálnak sikerült bemutatnia. A Soros-civilek ugyanis a félidőben ezt írták ki:

 

„Azért így a magyar válogatott számára sorsdöntő Feröer-szigetek elleni foci meccs szünetében a "feröeri mágusok" 1-0-ás vezetésénél mindenképpen érdemes levonni a tanulságot, hogy a probléma nem lehet más: nem épült még elég stadion! (a vér komoly viccet félretéve reméljük fordítanak a srácok)”

 

Csak, hogy lássuk mennyi gerinc is van ezekben a férgekben, a meccs végén pedig ezt:

 

„Ennyire közel 30 éve nem voltunk, hogy nagy világversenyre kijuson a magyar foci válogatott! Ha holnap Ukrajna kikap a Makedónok ellen, vagy az utolsó fordulóban nem nyer Spanyolországban, akkor Magyarország legjobb csoport harmadikként biztosan ott lesz az EB-n! De ha vasárnap több pontot szerzünk Görögország ellen, mint a Románok Feröer ellen akkor is. És ha ezek egyike se jön össze, akkor is jöhet a potselejtező! Holnap szorítsunk a Makedónoknak! Hajrá magyarok!

 

Ha máshoz nem is, de a nevükhöz abszolút méltók voltak. Sikerült bizonyítaniuk, hogy nem véletlen hívják magukat Kettős Mércének. Na, most látszik csak igazán, hogy a Haha-mozgalom utolsó kis maradványa 45 perc alatt mekkorát volt képes fordulni. A lélegeztető géptől a történelmi sikerig. 168 órai fordulattal élve: innen üzenjük nekik, hogy gratulálunk ehhez a lélegzetelállító teljesítményhez. Ugyanis ilyen lájkkurvaságot rég nem látott a Facebook.

 

jambor.jpg

A KM főszerkesztőjének véleménye

 

De egyúttal, ha már itt tartunk, akkor nagyon szívesen megválaszoljuk a „WTF Baloldal – Kell-e baloldal? Mi az a baloldal? Mi lesz a baloldallal?” című cikksorozatuk kérdéseit is:

Pontosan ilyen a baloldal. Ez a baloldal. És rajtatok kívül már mindenki tudja, hogy mi lesz a baloldal. Nagyon szépen köszönjük, hogy mindezt 45 perc alatt sikerült pár mondattal ilyen világosan bizonyítanotok. Ennél egyértelműbb módon ugyanis ez senkinek sem sikerült volna.kettos_merce.jpg

Közzétéve: 2015. október 09. Szerző: Edward Blake

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr967952186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása