Spíler

7 ok, amiért a migránskrízis a baloldal Mohácsa

Közzétéve: 2015. szeptember 14. Szerző: Edward Blake

sarlo_kalapacs.jpgA baloldal elvesztette a 2018-as választásokat. Már teljesen mindegy, hogy lesz-e összefogás vagy előválasztás. A migránskrízis betette a kaput a baloldalnak, mivel az a kevés is összedőlt, amire eddigi politikájukat alapozták.

1. Az Európai Unió bebizonyította, hogy teljesen inkompetens

Thatcher mondta egy parlamenti vitában, hogy a baloldal, mivel teljesen inkompetens és nincs önálló politikai mondanivalója, a gazdaságpolitikát az IMF-re, a többit pedig Unióra bízná. Valami hasonlóval van dolgunk a magyar baloldal esetében is. Hogy mindez mennyire demokratikus? Az nem szempont. Mostanra azonban mindenki számára világossá vált, hogy Brüsszel nem csak a gazdasági válságot vagy a görög válságot nem tudta kezelni, ugyanúgy képtelen megoldani a migránskrízist is. Mi a baloldal válasza? Még több Európát! Az európai szuperállamról szőtt álmaik azonban mostanában foszlanak szerteszét.

2. A nyugat-európai politika másolása megbukott

Szintén az önálló mondanivaló hiánya és a megfelelni akarás miatt a hazai baloldal mindent le akar másolni, ami Nyugaton van. A nyugat-európai politika majmolása azonban fordulóponthoz jutott, mivel azokat a nyugati pártokat, amelyek nem jönnek le a multikultiról – legyenek azok jobb vagy baloldaliak – szépen lassan zabálják fel azon radikális formációk, amelyek az iszlamizálódás ellenében kívánják megvédeni az európai értékeket. A baloldal éppúgy nem tart lépést sem az eseményekkel, sem az európai trendekkel, ahogy a bevándorlást „álproblémának” és „figyelemelterelésnek” nevezte.

3. Demokrácia, jogállam, szabadság vagy bevándorlás. Vagy-vagy

A baloldal 25 éve nyomja ugyanazt a lemezt, hogy a jobboldal autoriter, bezzeg ők a demokrácia, a jogállam stb. megtestesítői. Most azonban, amikor a jobboldal azon fáradozik, hogy betartsa és betartassa az európai jogot és megvédje a határokat, már rögtön kevésbé fontos a jogállam. Sokkal fontosabb a bevándorlók pátyolgatása, minthogy minden jogszerűen történjen. Az egy dolog, hogy minden migránst beengednének, továbbá a kvótákon felüli migránst le is telepítenének Magyarországon. Ugyanakkor, ha jelentős számú muszlimot engednek be, akkor rövidtávon lehetséges ugyan, hogy meg tudják erősíteni pártjaikat, azonban hosszú távon jó eséllyel utódaink egy iszlám államban élnének, ahol éppenséggel három dolog nem lenne: demokrácia, jogállam és szabadság.

4. Antiszemitizmus elleni harc vagy bevándorlás. Vagy-vagy

A baloldal egy témát illetően volt konzekvens az elmúlt 25 évben, és ez az antiszemitizmus elleni harc. Mondanom sem kell, hogy mit jelentene a zsidóság számára, ha jelentős számú muszlim népességgel találná szembe magát. Nem véletlen, hogy Nyugat-Európából már menekül a zsidóság, csak a Charlie Hebdo szerkesztősége utáni támadás után 3500 zsidó hagyta el Franciaországot. És miközben Magyarország viseli továbbra is a legantiszemitább ország béklyóját, addig Angliában vagy Franciaországban 500-1000 zsidóellenes támadás van évente. A magyar baloldal a bevándorlás támogatásával feladta a magyar zsidóság védelmét is.

5. A baloldal továbbra sem tudja meghatározni mi a nemzeti érdek

A baloldal még mindig sportot űz abból, hogy feljelenti külföldön az országot. Még mindig nem esett le ugyanis a Jókai utcában a Pártfőiskolán, hogy ebből kizárólag a jobboldal profitál. Eközben teljesen kiszolgálja a szovjet német politikát, bár a németeknek sincs semmilyen megoldási javaslatuk a migránsáradat megfékezésére a kvótán kívül. A baloldal továbbra sem érti a következő egyenletet, hogy végtelen számú migráns elosztva 28 tagállammal, az végtelen számú migráns.

6. A baloldal szerint immár fontosak a keresztény értékek

Ha mindez nem lenne elég, akkor képes a szájára venni az ’56-os magyarokat, összehasonlítva őket a migránsokkal. Továbbá a Kis-Magyarországra települt erdélyi és felvidéki honfitársaink példáján keresztül oktatgat mindenkit befogadásról és beilleszkedésről. Ennél talán csak az durvább, ahogy a kereszténységről próbálják felvilágosítani a keresztényeket, összetévesztve a kereszténységet a szocializmussal. Azonban az kifejezetten örvendetes, hogy immár a baloldal szerint is fontosak a keresztény értékek.

7. A baloldal lecserélné a magyar népet

Akármilyen felmérést is nézi az ember, mindegyik ugyanazt az eredményt dobja ki: az emberek nem kérnek a bevándorlókból. Még az MSZP-vel szerződéses viszonyban álló Republikon is erre jutott: az MSZP szavazóinak 64 százaléka, a DK támogatóinak 47, az Együtt-PM-MLP híveinek 42 százaléka nem kér az illegális bevándorlókból. Ezzel szemben a szocialisták 24 százaléka áll a befogadás pártján, míg ez az arány a DK-nál 38, az Együtt-PM-MLP esetében pedig mindössze 33 százalék. Tehát a baloldali pártok képesek még a saját szavazóikkal is szembemenni. Lehetséges, hogy a néppel van a baj, a népet kell lecserélni. Vagy várjunk csak, lehet, hogy éppen ezt szeretnék végrehajtani? Minden bizonnyal ez lenne a társadalommérnökösködés eddigi csúcsa.

Közzétéve: 2015. szeptember 14. Szerző: Edward Blake

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr137787824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása