Spíler

Összenő, ami összetartozik: a civilek már a szoci pártszékházban vannak

Közzétéve: 2015. július 17. Szerző: HanSoloo

yyafcu6jiaunwbcupyre.jpgLogikai bukfencek sorozatát produkálta Kunhalmi Ágnes az Egyenes beszédben. Na nem mintha érdekelne már bárkit ezen a bolygón, hogy mit mondanak a szocialisták, különösen a bevándorlás kérdésében, de ez az interjú annyira szürreális volt, hogy nem tudunk róla nem megemlékezni. Lássuk, milyen álláspontot képvisel a szocialisták ifjabb Lendvai Ildikója.

Már ha egyáltalán bármiféle álláspontot is képviselni tudna. Az ugyanis, amit az ATV-ben összehordott, minden volt, csak következetes nem. Kunhalmi Ágnes ugye azért adott interjút az Egyenes beszédben, hogy elmondhassa, az MSZP megnyitja a Jókai utcai székházát a menekülteket segítő civileknek, hogy koordinációs központként használhassák. Szegény Olga is értetlenül állt Kunhalmi kijelentései előtt: Azt mondták, hogy az álprobléma, most pedig megnyitják a székházuk kapuit a civilek előtt? Hogy is van ez?

„Nem azt mondtuk, hogy álprobléma, azt mondtuk végig, hogy álságos a Fidesznek a politikája.”

Emlékszünk még Kunhalmi és a szocialisták egy hónappal ezelőtti kijelentésére, miszerint a menekültkérdés Magyarországon nem probléma, ez egy műbalhé, amit csak a Fidesz kreál politikai haszonszerzés céljából. Kíváncsiak vagyunk, hogy a mostani pálfordulás az MSZP részéről micsoda? Miután elvégezték a kis belső méréseiket, és rájöttek, hogy még a balos szavazóknak sem tetszik, ha bevándorlók kukákat gyújtogatnak az utcán, hirtelen elkezdtek valós problémáról beszélni.

Tán’ politikai haszonszerzésből tették, nem tudni. Annyi biztos, hogy az a párt, amelyik valóban a magyar társadalom érdekeit figyelembe véve alakította politikáját – lehet szeretni Orbán Viktort, vagy nem –, az a Fidesz volt. És ezt, a szocik nagy bánatára, minden épeszű állampolgár képes belátni.

„Nézze, az a helyzet, hogy azáltal válik igazán problémává, hogy a Fidesz generálja, tehát gyakorlatilag a Fidesz várja azt, hogy ezek az emberek felhalmozódjanak az utcákon.”

Értjük. Tehát álproblémáról van szó, de ha mégsem, akkor az a szemétorbán hibája. Áginak kevesebbet kellene szívnia, akkor talán egy összefüggő mondatot el tudna mondani. Vagy diplomát szereznie.

„Elindult egy nagy migrációs hullám, valahol vallási üldöztetés van, valahol polgárháborúk vannak, de egész egyszerűen ez egy ténykérdés.”

Visszatáncolás level 1000.

„Orbán Viktor előbb piszkít oda a családi asztalra, mintsem hogy segítséget kérne egyébként a többi európai uniós vezetőtől, ahogyan ezt mondjuk a szlovákok, a románok és mások teszik.„

Emlékszünk-e még arra, amikor a miniszterelnök Strasbourgban arra kérte az Európai Unió vezetőit, hogy gondolják újra bevándorlási politikájukat, és tegyenek le a központi szabályozás és a kvótarendszer ötletéről? Ha Orbán aznap nem jelenti ki világosan, hogy a bevándorlás – ami a szocik szerint akkor még nem létezett – Magyarországot érinti a legsúlyosabban a tagországok körül, lehet, hogy még ma is a jól ismert EU-struccpolitikának lehetnénk szem- és fültanúi.

Az pedig, hogy Kunhalmi a szlovákokat dicséri, akik épp most akarnak egy magyarlakta települést beszántani, ahhoz külön csak gratulálni tudnunk. Ha magyargyűlöletről van szó, a szocialisták mindig az élen járnak.

Szocialistákat a Civil Székházba! Vagy fordítva?

És akkor most jön az aduász, a nagy ötlet: fogadjuk be a civileket a milliárdos adósságokat nyögő Jókai utcai székházba, hiszen ők azok, akik eddig MINDEN feladatot elvégeztek a kormány helyett.

Ez az ötlet akkora magas labda volt, hogy még a Fidelitas is lecsapott rá. A függetlenség látszatát valóban csak erősíti, ha civilek a pártszékházban tevékenykednek. Különösen akkor, ha azok olyan, Soros Gyuri bácsi által pénzelt szervezetek, akiktől - a szocik számításai szerint - előfordulhat, hogy csurran-cseppen néhány millió dollár a székház adósságrendezésére. Hosszabb távú tartózkodás esetén az egészet kifizethetik. Ezeknek úgyis mindegy, hol töltik az éjszakát, romkocsmákban, pártszékházakban, Horn-centerekben, vagy egyetemi előadókban.

+ 1 idézet a végére Kunhalmi Coelho Ágitól: „aki falat épít, az magára marad odabent és magányosan tűnik el”

 

Közzétéve: 2015. július 17. Szerző: HanSoloo

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr977635068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása