Spíler

A bevándorlás elhallgatott áldozata: az európai zsidóság

Közzétéve: 2015. június 18. Szerző: Edward Blake

A rendszerváltás utáni több mint két évtizedben a baloldal meglehetősen sokszor változtatta meg az álláspontját bizonyos kérdésekben, de egy szimbolikus ügyhöz mindig hű volt: az antiszemitizmus elleni harchoz. A bevándorlás támogatásával ugyanakkor átlépték a Rubicont és talán nem is tudnak róla.

Antifasizmus helyett szolidaritás

A baloldal miután már nem tudja elfedni azt, hogy a bevándorlás nagyon komoly probléma, ezért változtatott álláspontján és a szolidaritás mellé tette le a voksát. Miközben a a bevándorlást ellenzőket gyűlöletkeltéssel vádolja. A bevándorlókat egyszerű nincstelen tömegnek tekinti, akiken kötelessége segíteni a gazdagabb európai országoknak. Csakhogy a ma Magyarországra – és Európába – érkező bevándorlók túlnyomó többsége muszlim vallású. És a kiskutya szemeket meresztő gyámoltalan tömeg, miután tartósan megtelepedett egy államban már nem egyének individumok halmazaként kezd viselkedni, hanem csatlakozik azokhoz a már meglévő kisebbségekhez és egyáltalán nem kíván sem felolvadni az érkező országokban. Nem szeretné feladni sem a szokásait, sem a hagyományait, sem vallását, de még az adott ország nyelvét sem hajlandó megtanulni. Vagyis nem kíván a nyugati zsidó-keresztény kultúrkör szerves része lenni. Kizárólag a nyugat-európai ember életszínvonala a céljuk. Ez nagyon komoly belső konfliktusokhoz vezet.

Európában már kritikus a zsidók helyzete

Ennél azonban a helyzet sok országban – elsősorban Franciaországban – már jóval tragikusabb. Ugyanis a bevándorlókkal nem csak embertömegek érkeznek, hanem velük azok konfliktusai is. Ezeknek csak egy része a liberalizmus vadhajtásaiként aposztrofált keresztényellenesség. Mely a magyar médiában túlnyomó részt úgy jelenik meg, hogy közintézményekben le kell venni a kereszteket és nem szabad a kereszttel megsérteni a muzulmánokat. Ennél lényegesen súlyosabb az Izrael-ellenesség és a zsidók iránt érzett gyűlölet.

Nem a Charlie Hebdonál kezdődött

Ami ott történt, az már csak maximum a bevándorláspárti liberális értelmiségnek lehetett egy utolsó figyelmeztetés. Sokan elfelejtik, de a szerkesztőség ellen elkövetett merénylet után a kóser boltban lefolyt túszdráma már a zsidóság ellen irányult, ahol négy francia zsidó vesztette életét. Franciaországban folyamatosak a zsidók ellen elkövetett merényletek. Biztos sokan vannak, akik még emlékeznek a toulousi-i mészárlásra, ahol a merénylet során három zsidó kisgyerek és tanárukat közvetlen közelről lőtte a merénylő agyon. Vagy amikor Brüsszelben egy zsidó múzeumban gyilkoltak meg négy embert. De az is beszédes, ami Malmöben zajlik. De ezek csak a legismertebb esetek. Franciaországban évente átlagosan 500-600 zsidók ellen elkövetett bűncselekmény van, de tavaly a számuk már elérte a 851-et. A Brit-szigeteken gyakorlatilag ugyanez a helyzet, az Egyesült Királyságban tavaly 1168 esetet regisztráltak. Csak összehasonlításképp Magyarországon a Tett és Védelem adatai szerint tavaly 37 ilyen bűncselekmény történt. Ne legyenek kétségeink, Európában nem a nácizmus van újjáéledőben, ezek az mind a bevándorlás mellékhatásai. A nagy-britanniai zsidók 54%-a szerint nincs jövőjük az országban, negyedük azt tervezi, hogy elhagyja az országot, 45%-kukat pedig már érte fenyegetés az iszlám fundamentalisták részéről. Nem véletlen, hogy tavaly Izrael már a franciaországi zsidóság kimenekítésére készített terveket. Akkoriban több mint három ezren távoztak az országból, a párizsi-merényletsorozat után pedig újabb kivándorlási hullám indult meg.

france_antisemitic_acts.pngNyugaton a radikálisok Izrael szövetségesei

Nyugat-Európában gyakorlatilag folyamatosan növekszik a radikális pártok népszerűsége. Ezek a pártok szinte egytől egyig Izrael-barát és muszlimellenes politikát folytatnak. Nem csoda tehát, hogy a Jobbikról hallani sem akarnak, amely párt masszívan zsidóellenes és ebből kifolyólag élénk kapcsolatokat tart fenn a nemzetközi terrorizmust aktívan támogató iszlám államokkal. Miközben Vona Gábor szerint „az iszlám az emberiség utolsó reménye”, ezzel szemben Geert Wieders és társai azon fáradoznak, hogy megálljt parancsoljanak az iszlám bevándorlásnak, nem utolsó sorban az európai zsidóság érdekében.

Reméljük, hogy mi Magyarországon sosem jutunk el idáig. De nagyon szomorú az, hogy Magyarországon mind a baloldali pártok, mind a Jobbik teljesen rossz pályán mozog, és nem az európai zsidóság, hanem az iszlám bevándorlók mellé állt. A Jobbiktól ez nem meglepő, de a baloldaltól azért igen.  

Közzétéve: 2015. június 18. Szerző: Edward Blake

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr907554350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása