Spíler

3 magyarázat az érpataki meleg-gate-re

Közzétéve: 2015. május 07. Szerző: Flamand

orosz-mihaly-zoltan_3.jpg

A tegnapi nap folyamán Érpatak polgármestere posztolt egy screenshotot, amelyen megfenyegették. A történet azonban hatalmas gellert kapott, miután újságírók kiszúrták, hogy böngészőjének megnyitott lapjai között két melegpornó oldal is szerepel. Az eset előtt értetlenül állunk, de mégis megpróbáltunk valamilyen magyarázatot adni a történtekre.

kiraly_1.JPG

Király „hélótageci” András nyomdokain

Király Andrásról, a Jobbik szóvivőjéről még a 2010-es választás előtt szivárogtak ki olyan felvételek, amelyeken a kanadai melegfelvonuláson meglehetősen félreérthetően pózolt transzvesztitákkal. A görög válság nagy jósa nem sokkal később kénytelen is volt lemondani a tisztségéről az ügy miatt. De nagyon úgy fest, hogy azért akadtak még követői a radikális párt holdudvarában, ilyen lehet Orosz Mihály, az érpataki polgi is. Sokszínű párt a Jobbik, úgy tűnik, hogy a szivárvány minden árnyalatában pompázik.

A legnagyobb homofóbok mindig melegek

A zsidó vezetőket képletesen előszeretettel akasztgató polgármesternek ezt most nehéz lesz kimagyaráznia. Ugyebár az érpataki modell atyjának egyik fő védjegye a melegellenesség. Facebook profilján előszeretettel – gyanúsan sokat – foglalkozik a témával. Sajnos vagy nem, de láttunk már ilyet is a történelem folyamán. Hisz a Német Nemzetiszocialista Párt vezető személyiségei között is szép számmal voltak azonos nemhez vonzódók, gondoljunk csak Ernst Röhm és Karl Ernst SA-vezérekre. Nincs új a nap alatt, bár akkoriban mondjuk az ilyesmi kicsit kínosabb volt, mint most.

tumblr_n1jos4lgoy1qg5e9go1_r1_500.jpg

Ez csak a Jobbik további néppártosodása

Persze itt a legkézenfekvőbb magyarázat: ez csupán a Jobbik néppárti fordulata, a cukiságkampány része. Bár nem vagyunk teljesen biztosak abban, hogy Vona Gábor pont erre gondolt, amikor „széles néprétegek” megszólításáról álmodott. De Orosz Mihály nagy látnok, és úgy fest, hogy egy lépéssel a pártvezetés előtt jár. Ekkora coming outot még Szetey Gábor sem tudott felmutatni!

Közzétéve: 2015. május 07. Szerző: Flamand

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr27439016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása