Spíler

Mr. Busta-tól nyúlt a szoci jelölt?

Közzétéve: 2015. március 24. Szerző: OriginalSpíler

pad_busta.jpgMa reggel szembejött velünk a Societas Facebook-oldalán ez a ’80-as évek vizuális világával és napjaink gengszterrapjével operáló kampányvideó. Nagyszerű vegyülete Mr. Busta művészetének és a szoci kampánytechnikáknak. A sokkhatás még tart.

„Aki engem az életben egyszer átbaszott nembaj buzikáim a fejetekre majd rászarok ez már business, fojtogat nem kapok levegőt de csinálom, mert ez hozza a falatra a betevőt. Összegyűröm én a lepedőt minden ribanccal, bebaszok azt had játsszon el a fasszal, perverzkednék én az összes kamasszal tedd ki a csöcsöd meg a picsádat tavasszal.”

Megy az erdőben a kései szocializmus meg a ’80-as évek videós effektvilága, aztán egyszer csak valahol a Bakonyban találkoznak. Az eredmény: francia gettókat idéző dallamvilág, faszekerce, a háttérben átvonuló rendőrök, mutogatás, letámadott, félénk választópolgárok, széteső pixelek. Pad Ferencről, a helyi szoci jelöltről készült felvétel – amit a videósa osztott meg a Societas és Pad Facebook-oldalán – mindenkinek megmutatja, mennyire újult meg az MSZP. Az epilepsziások külön vigyázzanak, mert pont ennyire:

A videó alatt futó dal egyébként Mr. Busta szerzeményének karaoke változata, a címe pedig „Éles a szövegem”. A számválasztás meglepő, hiszen Busta úr a szocialisták házirapperének, Dopemannek az ádáz ellenfele. A szöveg valóban éles és nem kampányokra írhatta Mr. Busta, de aki kedvet kapott hozzá az tolhatja együtt Pad tesóval:

„Beleszarok én már abba mi a jó tinektek, hogy segítetek nekem mindig azzal hitegettek, én meg elhiszem a szép szavakat, úgy állok hozzá, haverkodni akarsz gyere haver haverkodjál, mindig beígértek mindent eltűntök a faszba, mert fals gecik vagytok nincs hitele a szavaknak a szavak elakadnak”

 

 

Közzétéve: 2015. március 24. Szerző: OriginalSpíler

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr447299837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása