Spíler

6 dolog, amit ne tegyél, ha cicásítani akarod a Jobbikot

Közzétéve: 2015. március 18. Szerző: Sideburns

A myvip-ről ellesett cukisággal szivárogna be a nyugdíjból és időskori ellátásból élők tudatába a Jobbik. Azokat, akik a nyugalom megzavarására alkalmasnak látják őket, tettetett jópofiskodással szerelnék le. Ezt Sneider Tamás kiszivárgott téziseiből tudjuk. Összehordtunk egy rakás esetet, amely arról tanúskodik, hogy a báránybőr alatt továbbra is kisnácik lapulnak. Hat dolog, amit ne tegyél, ha nem akarsz kisnyilasnak tűnni.

1. Ha egy tapolcai választáson indulsz, semmiképp se varrj SS-tetkót a testedre
Tapolcán a Jobbik egy helyi unterpolgármestert, egy bizonyos Rig Lajost indítja az áprilisi időközin. Rigről rögtön bemutatása után kiderült, hogy korábban a Facebook-oldalán egy csomó totálgáz dolgot osztott meg arról, hogy a cigányság a zsidók biológiai fegyvere, meg arról filozofált, hogy „mindenkinek meg kell tennie a kötelességét a fajával szemben”. Császár döntés volt hát Riget jelölni, ami abból is látszik, hogy pár napja kiderült róla: van egy Becsület + Hűség feliratú tetkója. Namármost, ezt a szókapcsolatot a náci SS használta jelmondatként.
Ha már egyszer felvarrattad a Becsület+Hűség szavakat a lapockádra vagy a bokád tövébe, semmiképp ne magyarázkodj azzal, hogy valójában az esküvődnek állít emléket a tetkó, pláne ne próbáld meg módosítani egy szívecskével, hogy ezt bizonyítsd. Főleg akkor ne, ha tudod: Tapolcáról 800 zsidó polgárt deportáltak, a Jobbik pedig állítólag a polgári Magyarországot képviselné. A fazon eszmei hűségéről mindenesetre az is sokat elmond, hogy később azzal terelt: nem emlékszik a gázos bejegyzéseire. „Fajtársak”, hogy mondják németül a Cavintont?

2. Ha ülepig vagy az iszlamizmusban, legalább ne zsidózz
Van a Jobbiknál egy újdonsült iszlámimádat, miközben páros napokon keresztény pártnak vallják magukat. Ráadásul azzal mentegetőznek, ha az egyik fejesük iszlamizálódik, hogy „jobb, mintha zsidó hitre” tért volna. Van, akinek valahogy mindenről ugyanaz jut eszébe.

3. Ha cicás pártot építesz, ne posztolj a cigányok kiirtásáról
Mandátumot nyert, de sok kellemetlen percet okozott a cicafiúként pózoló pártelnöknek a Jobbik mezőtúri jelöltje. Kötél János a gyilkolásra és cigányságra építette fel több bejegyzése értelmi felhőkarcolóját.

4. Ne csulázz rá a holokauszt-emlékműre
Ha a pártodat cukiságkockákból akarod felépíteni, semmiképp se turházz bele a Duna-parton lévő, holokausztnak emléket állító vascipők egyikébe, mint ahogy azt egy Kulcsár Gergely nevű ork tette. Borult akcióját meg is örökítette és emailben büszkült vele.

5. Nem segít a toleranciatábor, ha a nevelőtiszt sem toleráns
„Vasárnapi választási sikere ellenére az újdonsült mezőtúri jobbikos képviselő évekkel ezelőtti Facebook-bejegyzéseivel a Jobbik semmilyen formában nem vállal közösséget és azokat a leghatározottabban elítéli - áll Vona Gábor hétfői közleményében” – mindannyian láttuk a South Park vonatkozó részét a toleranciatáborról, ezek szerint Vona is, de félreértette. A sunyiságra persze gyorsan fény derült: a toleranciatábor nevelőtanára cigányként a zsidókat szidta. Arról nincs hír, hogy ezt követően felhívták-e Szegedi Csanádot, vagy a túláradó toleranciájáról ismert egykori magyar liberális párt székházát tárcsázták.

6. Soha, ismétlem, soha ne vicsoríts SS-pólóban, vagy Hitler-hasonmással
Nem elég nemnácinak lenni, annak is kell látszani – idézhetnénk a klasszikus, tisztességről szóló – ezúttal simán, jelző nélkül szoci – bonmot-t. Ezért aztán elég szerencsétlen, ha visszatérően SS-pólóban fotóztatja magát a Jobbik körmendi arca, vagy az ifjú hős, a jobbikos ózdi polgármester a 2011-es Hitler-imitátorverseny büszke 43. helyezettjével pózol.
Összességében az van, hogy egyenként lehet erre azt mondani, hogy mindenhol vannak hülyék. Ennyi esetre néhány hónap alatt viszont csak azt lehet mondani: vagy a borzalmas tagságot kell lecserélni, vagy a kommunikációt. Egyelőre ugyanis úgy tűnik: a Jobbik csak képmutató, de nem változik.

Közzétéve: 2015. március 18. Szerző: Sideburns

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr317280247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása