Spíler

5 észrevétel Simicska ügynökvádjáról

Közzétéve: 2015. március 09. Szerző: Edward Blake

orbanmarc15.jpg

Lajos elővette a nyilas-házmester tempót és szépen bemószerolta barátját. Nehéz másképp értelmezni ami tegnap történt. De visszanyal-e a fagyi? Ez a kérdés.

Orbánt verték a rendőrök ’88-ban

A rendszerváltás egyik klasszikus jelenete, amikor ’88. március 15-én Orbán Viktort verték a rendőrök. Bizonyára az egész csak egy megrendezett jelenet lehetett. Biztos előre egyeztették, hogy felvegyék a gumibotozást. És mi meg csak szépen át lettünk verve. Sőt, egészen biztos, hogy a Kossuth téri beszéd is a III/III-as ügyosztály zseniális elterelő akciója volt. De hol volt ekkora Simicska Lajos?

A szocik miért nem hozták nyilvánosságra?

Persze a szocik jelenleg eléggé lúzerszámba mennek, de azért ez nem volt mindig így. El tudjuk azt képzelni, hogy a szocialisták 30 évig ültek volna Orbán Viktor ügynökdossziéján? Nem lőtték volna azonnal ki a rendszerváltás egyik fő alakját? Vagy később a jobboldal elsőszámú vezetőjét egy ilyen aktával?

Lajosnak 30 év után jutott eszébe?

Simicskának 30 év után jutott eszébe, hogy Orbán Viktor jelentett róla? És 30 évig a barátja volt annak az embernek, aki valószínűleg jelentett róla? Most támadtak kétségei? Milyen érdekes, hogy pont akkor támadnak ezek a kétségek, amikor a milliárdos már nem nyer meg annyi közbeszerzést. Érdekes. Legalább most nem a munkásőr Népszavában jelentette be vádjait, ez médiaérzékenységét jól jelzi.

Mégis igaz volt a 180 fokos fordulat

Úgy fest tehát, hogy amikor felálltak a Magyar Nemzet-csoport újságírói lelkiismereti okok miatt, mégis csak 180 fokos fordulatot kérhetett Lajos. Vagyis szépen kellett volna lövöldözni Orbán Viktor személyére és családjára is, amire az újságírók nem voltak hajlandók.

A szocik helyében azért kussolnék

A legviccesebbek megint csak a szocik, akik félretéve a bejáratott simicskázást, most „volt katonatársa” vádjait kívánják tisztázni. De persze én azért emlékszem, amikor még Magyarországnak volt kémelhárító miniszterelnöke. Úgy hívták, hogy Medgyessy „D-209” Péter. Aki épp akkor volt miniszterelnök-helyettes, amikor Orbán Viktor verték a rendőrök. Szóval a szocik helyében azért inkább visszamennék szépen a gyomba és elcsendesednék.

Közzétéve: 2015. március 09. Szerző: Edward Blake

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr97253793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása