Spíler

Filmcsillag polgármester-jelölt az V. kerületben?

Közzétéve: 2014. szeptember 09. Szerző: Sideburns

crt2.jpg

Turner Christopher Roy – ismerkedjünk meg a névvel, ugyanis az LMP, akarom mondani az MLP (Magyar Liberális Párt, az egyik posztszadesz) belvárosi polgármester-jelöltjét tisztelhetjük az illetőben. Mivel számunkra ismeretlen volt a figura, utánanéztünk, ki vadászik egy erdőben Juhász Péterrel.

És lám, a keresőoldalon azonnal feltűnt Christopher Roy Turner, a felejthetetlen filmcsillag, Hollywood hőse. Bizony, bizony a felejthetetlen sorozat, az Eldorado, a klasszikus, hét Emmy-díjas Csapdában, illetve a punkzenekarok mindennapjait bemutató, lebilincselően izgalmas Bakelitben feltűnő színészről van szó. A figurát Turner magabiztosan hozza, a képe alapján egyébként egy szegényember Danny Trejo-ja jelent meg a Kiskörúton belüli zónában. Ő az, akivel nem szívesen akadnának össze a Markó utcában az egyszeri fideszes aláírásgyűjtők, viszont bármikor jó lenne néhány ingyentequilára az Iguánában.

Magát megnevezni nem kívánó, de a Fodor-párt ügyeiben jól értesült forrásunk szerint Terézvárosban Bandérás Antalt, Ferencvárosban Szegált, Józsefvárosban pedig a helyi piacok által támogatott Dzsetlit indíthatja az egyre népesebb liberális párt. 

Turner Christopher Roy nyilvántartásba vételére ugyan még várnunk kell, de abban máris biztosak lehetünk, hogy új (film)csillag tündököl a magyar közélet sötét egén.

c3.jpg

Közzétéve: 2014. szeptember 09. Szerző: Sideburns

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr506683715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása