Spíler

TOP 6 potenciális kriptogyurcsányista szoci

Közzétéve: 2014. május 30. Szerző: Sideburns

Download.png

Szalámitaktika: beépülés, bomlasztás, kibeszélés. Kriptokomcsik modern kiadásban? Korunk Marosán Györgyei akár évek óta működtek vagy hallgattak a szocialista pártban, hogy végül Gyurcsány oldalán köthessenek ki. Összeállítás azokról, akik közel álltak vagy megtértek a prolitáncos Fletó Flatley Fletonovicshoz .

1. Lendvai Ildikó, a gyurcsányi boszorkánykonyha kuktája.

Lendvai ugyanúgy a Mozgó Világ c. havilap liberális beszélgetőkörének visszatérő résztvevője, mint Gyurcsány. Emlékezetes módon 2013 novemberében az összefogásból kihagyott volt kormányfőről azt mondta, hogy „Gyurcsány bejött a szobába”, azaz nem lehet kihagyni a balos buliból, és hogy maga is korábban csak „ideiglenes visszavonulást” javasolt neki. Egyébként meg együtt főzőcskéztek, amikor Gyurcsány az összefogásból kimaradása miatt (is) páriának számított. Ezt aztán megetették Mesterházyval.

2. Kovács László, aki végül bosszúból térhetett meg a gyurcsányizmushoz.

Sértettség. Egy szóval így lehetne meghatározni az okot, hogy a 2003-ban és 2004-ben még Gyurcsány pártbeli nyomulása ellen dolgozó, a kormányfő elől annak működése idejére Brüsszelbe menekülő volt pártelnök hogy került szektaközelbe. Győri kampányt tolt a DK-val az EP-választás előtt, Kovács kizárása egyelőre ennek ellenére sem merült fel.

3. Suchman Tamás, a privatizátor és a privatizátor.

Az MSZP-ben sokáig Suchman volt az az ember, aki kimondta, ha valakinek menni kell. Így volt ez Medgyessy, majd Gyurcsány esetében is. A továbbra is szoci párttag Suchman az EP-választás előtti napon a híradók alapján mégis úgy köszöntötte Gyurcsányt, mint ha országos cimborák lennének.

4. Czeglédy Csaba, az MSZP főbelsőellenzékije.

A szintén MSZP-tag Czeglédy, aki éles beszólásairól ismert a szocik közt, egyben Gyurcsány Ferenc ügyvédje is, a plágiumügyben (az exsógor dogájával való kísérteties, de helleri értelemben véve erkölcsös hasonlóságokat lásd itt). Természetesen az ügyvédi indoklás szerint az ország nem normális, nem pedig Czeglédy, aki a plágiumvád miatt a bukás szélére került „vetélytársat” védte.

5. Bangóné Borbély Ildikó, a kettős állampolgárság elleni kampány reklámarca.

Rettegő szocicsalád a plakátokon, 2004 decemberében. Bangóné Borbély Ildikó pártbeli előrejutását talán ez a dicső szereplés is befolyásolhatta, leaderezhetett egy kicsit, volt DK-platformalapító, sőt, az alapítóbuli egyik vezérszónoka, de nem hagyta el a Pártot, és így végül az országgyűlési mandátumig jutott. Pálfordulatai alapján simán visszatérhet Gyurcsányhoz.

6. +1 Botka László: az örök billegő versenyző.

2004-ben kortesbeszédet mondott Gyurcsány kormányfővé választása mellett, aztán kisatíroztatta egy szegedi könyvből, de most újra szent lehet a béke.

 

Közzétéve: 2014. május 30. Szerző: Sideburns

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr906234447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása