Spíler

Top 5 politikusi menekülés újságírók elől

Közzétéve: 2014. május 20. Szerző: Bárczi Benő

IMG_6988.jpg

Ugye megvan az a kép, amikor a politikus menekül az újságírók elől, mert nem szeretne nyilatkozni a pártját vagy személyét érintő kényes kérdésekről. Csokrétába gyűjtöttük az elmúlt évek legjobb politikai meneküléseit.

5. Veres fej(j)el

Listánk ötödik helyére a politikai menekülések unortodox pápája, Veres János került, aki rendhagyó módját választotta annak, hogy kikerülje a kínos újságírói kérdéseket. Egyszerűen lefejelte a kamerát.

 

 4. Simon Gábor, a taktikus

A lista negyedik helyén végzett az osztrák bankszámláin milliókat parkoltató Simon Gábor, aki a menekülésnek nem a parkolós, hanem a lerázós-üldözős részét választotta. Igaz, a mutatvány nem sikerült, maradt végül a parkolás. 

 3. Bajnai a körkörös védelem híve

Igen, az is egy módja annak, hogy kikerüljük az okvetetlenkedő újságírókat, hogy a célszemély körül a pretoriánus gárdát sün alakzatban állítjuk fel, akik aztán a kellő pillanatban felveszik a támadó alakzatot.

 

 2. Molnár Zsolt, a sprinter

Listán második helyére Molnár Zsolt futott be, aki a menekülés klasszikus módjának, a rövid vágtát választotta. A zsűri az eredmény megállapításánál külön pontozta Molnár udvariasságát, hisz mielőtt rázárta volna a csepűrágókra az ajtót, illedelmesen elköszönt.   

1.  Kovács Béla, a cseles

A győztesünk KGBéla (fedőneve Kovács Béla) lett. Az ő eredeti taktikája az lett volna, hogy a pártelnöki sajtótájékoztató közben szépen csendben meglép. Pechére a sajtó, hagyva csapot-papot, pártelnököt, utána rohant. A jelenetben külön pluszpontot érdemel a TV2 tudósítója, aki kvázi Kovács Béla kártyájával jutott át a kiléptető kapun, ezzel megakadályozva Kovácsot a kilépésben. Sah-maty mondaná a művelt orosz.

 

Közzétéve: 2014. május 20. Szerző: Bárczi Benő

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr366184872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása