Spíler

Best of Zuschlag könyv – II. rész

Közzétéve: 2014. március 11. Szerző: HanSoloo

spiler_zuschlag_1.png

Folytatjuk a sort. Találtunk még érdekes és értékes tartalmakat a Zuschlag János által írottakban. Íme a második rész.

„Gyurcsány időnként pszichopata módon tud viselkedni. A saját hazugságait nem hiszi el, viszont nagyon jól elő tudja őket adni.” (93. oldal)

„Amikor Gyurcsány Ferenc miniszterelnök lett, három embert akart kitenni mindenféleképpen a kormányból: Lamperthet, Szekerest és Mesterházyt.” (94. oldal)

„Gyurcsány Ferenc felszólított, hogy tűnjek el az országból, még egy pofátlanul nagy összeget is felajánlott.” (112. oldal)

„Bajnai Gordonról csak a liberális értelmiség hiszi, hogy bármire is alkalmas.” (126. oldal)

„Ott volt egy szerencsétlen Kovács László. Az is csak utazgatni tudott, meg ahhoz értett, hogy minden költséget elszámoljon.” (96. oldal)

„Folyosói pletyka volt, hogy hány képviselő cserélte le a feleségét fiatal barátnőre, ezekben az ügyekben mindig friss és csámcsogni való témát szolgáltatott Kovács László.” (74. oldal)

„Mindig berúgás lett a vége, ebben Szanyi járt az élen, mondogatta, hogy igyunk minél többet és minél gyorsabban.” (75. oldal)

Keszthelyi András vagy Gál J. Zoltán volt az úgynevezett eligazító, aki felhívott, hogy Gyurcsány melyik ügyét éppen hogyan kell tisztázni. Főleg az altusos ügyek voltak porondon.” (138. oldal)

„A Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztériummal (GYISM) kapcsolatos történetek esetében sem igaz, hogy Gyurcsány ne nézte volna át a döntési listákat.” (138. oldal)

„Gyurcsány Ferenc is tökéletesen tisztában volt vele, hogyan megy a pályázati pénzek elosztása, tevékenyen részt is vett benne. Amikor komolyabb pályázatokról volt szó, folyamatosan el voltam igazítva általa.” (138. oldal)

„Bejött például Mesterházy és azt mondta, hogy a veszprémi fesztiválok sok pénzt kapjanak, mert az neki fontos.” (139. oldal)

Közzétéve: 2014. március 11. Szerző: HanSoloo

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr775854403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása