Spíler

Selfiezés Baján

Közzétéve: 2013. október 14. Szerző: OriginalSpíler

Selfiezés Baján.png

Repetázott a baloldal a bajai buktából. Bár elsőre sem tetszett nekik a délvidéki recept alapján kisütött kalács, a teljes magyar online sajtóhadtesttel nekifutottak még egyszer a kóstolásnak. Vasárnap után újfent húzzák a szájukat, hogy a bukta ízetlen. Alább összeszedtük, hogyan érdemes online újságíróként nekilátni a feladatnak.

A recept egyszerű: végy egy időközit, és tudósíts arról, ez a harc lesz a végső, irgumburgum, most aztán eltöröljük. Végy egy kameraképesnek kikiáltott jelöltet, akinek csillog a szeme. Segédkezz a tét magasra srófolásában, tudósíts a baloldali kényszerösszefogás minden egyes főszereplőjének bajai lélegzetvételéről, tartsd az ujjad a korábban hol liberális, hol független, hol baloldali lapoknál újságíróskodó, előző életében mindenkitől minden szívességet elfogadó Együtt-aktivista Facebook-feedjén. Ha ezeket a szabályokat betartod, úgy tűnhet, országos ügy a bajai 32-es dűlőutakon történő választás. Itt aztán nem babra megy a móka.

A valóság most sem számít, a lényeg a látszat. Lepődj meg a kampánytechnikákon, befogott orral pötyögd az ultrabookba: itt bizony mindkét oldal mozgósít. Tüzifa, Jimmy, Fásy Ádám, hát ezek valóban nem a belvárosi hipszternegyed kellékei. Csodálkozó tekintettel nézz szét a dűlőutakon, jé, itt egy liba, amott meg disznót is tartanak, hoppá, áll még a diófa a lugasban, a szőlő is megérett, a szilva lepotyogott, tudjuk mi lesz belőle ebben a nagy szabadságharcban, kerítésszaggató vidéki tudatmódosító. Ugyanígy lepődj meg azon, a 32-es dűlőutakon sehol egy versenyből átépített fixi, sehol egy hipszterbájk, errefelé lelakott, kosaras mountain bikeokkal tekernek az emberek. Furcsa vidék ez a magyar vidék.

Komoly selfiezés Baján

Felhorgadásodban, percről-percre tudósításodban ne feledkezz meg arról: Teket Melinda szupercuki, a fideszes jelölt pedig még a saját nevét sem képes leírni, biztosan az anyja nevére sem emlékszik. Ugyanígy a videós anyagokban és a fotókban is add vissza: itt ez a csaj, elég dögös, szemrevaló, és itt az ellenfele, a Gépezet embere. Marcona, vidéki türhő, és ennek a képeken is látszódnia kell. Ezeket fontos sulykolni, mert így lehet bebizonyítani, hogy a "zemberek pártját" csupa félművelt idióta alkotja, akik nem értelmiségiek, nem olyanok, mint a budapesti sajtóhadtest és a sajtóhadtest szakértő barátai. Ezek bizony olyanok, mint a 32-es körzet átlagemberei.

Skandallum! Hát miféle demokrácia ez!?

De a legfontosabb, hogy a hangulat oldása érdekében lőjj számtalan selfie-képet, ahogyan a kollégáiddal szupermenőn bohóckodtok a 32-es dűlőben. Ez nagyon fontos, sokkal fontosabb, mint bármi más. Megmondták az internet-szakemberek, hogy a mai világban a legfontosabb az énmárka építése. Ki ne hagyd a lehetőséget! Pózolj megfigyelőket megfigyelő megfigyelőkkel és told fel az index percről-percre feedjébe. Bolondítsd meg egy kis effekttel, és tolhatod az instára is: #baja #selfie.

A lényeg úgyis te vagy, nem a valóság.

Közzétéve: 2013. október 14. Szerző: OriginalSpíler

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr935808941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása