Spíler

Mi Baja a baloldalnak?

Közzétéve: 2013. szeptember 23. Szerző: OriginalSpíler

Mi Baja a baloldalnak.png

A bajai választás az új korszak kezdete. Baja jelzi majd a trendfordulót. Baján méretes mokeszt kap majd a velejéig romlott Orbán-rezsim. A magyar sajtó jelentős része nem érte be szerényebb jóslatokkal a múlt héten. Ehhez képest jött egy portás és jól elpicsázta a korszakváltókat mesterházystúl, bajnaistúl és gyurcsányostúl.

Pedig mindent bevetettek, ami bevethető. Mesterházy új sérót villantott (most nem balról fésülte, hanem jobbról), Bajnai személyesen ereszkedett le a nép közé (hazai pályán, itt nőtt fel). Fórumoztak, házról-házra jártak, bekopogtak, megértettek, mindent elsöprő változást hirdettek. Gyurcsány szenvedélyes volt, de más sem ült a gázsütőn. Nem volt ellenzéki alfahím, aki ne tapicskolta volna meg a baloldali szexilány-jelölt Teket Melinda lapockáját. Minden csillag együtt állt: a 444.hu hippikéi netes szavazást indítottak. Ezen a Jókai utca robotszoftverei kétharmados győzelemre vitték a közös ellenzéki jelöltet.

A cyber-fülkeforradalom azonban nem sokat ért, mert a jobboldali jelölt a valódi választáson érdemi különbséggel nyert mindenki más előtt. Tette ezt úgy, hogy ő maga pár bajai kománk szerint nem túl népszerű a környéken, szemben az ellene induló lokális celeblánnyal. Ha ez így van, akkor ez a választás elsősorban az ellenzéknek tanulság. Azt üzeni, hogy az orbántakarodj nem lesz elégséges mondanivaló, ha komolyan akarják venni győzelmi esélyeiket. Akkor sem, ha a magyarok jelentős része még mindig elégedetlen az élethelyzetével.

A gondolattalanságnál pedig kevés nagyobb hátrány van a politikában. Így hát azt kívánjuk Mesterházy Attilának, hogy találja meg végre végleges frizuráját, vele együtt egyéniségét és pár normális gondolatot is arról, merre menjen ez a ország.

Addig is kénytelenek leszünk Török Zsoltot hallgatni az elcsalt bajai választásról.

baja1

Közzétéve: 2013. szeptember 23. Szerző: OriginalSpíler

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr485808923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása