Spíler

Az MSZP kimaxolja az uborkaszezont: cigányozás és Ron Werber-cenzúra

Közzétéve: 2013. július 15. Szerző: OriginalSpíler

Az MSZP kimaxolja az uborkaszezont cigányozás és Ron Werber-cenzúra.png

Uborkaszezon van. Ez abból is látszik, hogy az Index kutyajóléti kérdésekkel foglalkozik. A T-mobilos százmilliókból gründolt 444.hu hippikéi sem találnak izgibb témát a titokzatos Bentley-nél és a Szánd VIP-páholyánál. A magyar internet pöcegödre, a pusztulásra érett Kuruc.info azonban húzós kis levelezést öklendezett fel az MSZP-székházból.

Az első kiszivárgott levelet Mesterházy Attila személyi titkára, Pusztai Mónika köröztette – vélhetően – a MSZP-székház munkatársai között. A levél mellékletében egy osztott kép szerepel a következő felirattal:

„Támogatom az otthonszülést. Magyarok Magyarországon, Cigányok Indiában”

Pusztai Monika

 

A Jókai utcában bizonyára mókásnak tartott mémet bármelyik gárdista kisnyilas megirigyelhette volna. A másik nyilaskurucok által megkaparintott levél egyenesen a Ron Werbertől származik. A kampányos mágusördög úgy látszik felcseszte magát egy mszp.hu-ra kikent Mesterházy fotón, mert ezt írta:

„Nem tudom, ki hagyja jóvá Attila fotóit az mszp.hu-n és más oldalakon, de az ilyenek miatt megőrülök, még akkor is, ha éppen Tel Avivban vagyok. Ez szabotőr munka. Remélem, hogy ezt a képet már töröltétek, de ha nem, töröljétek azonnal. Azt kérem, hogy mától minden Attiláról készült, internetre szánt képet nekem küldjetek jóváhagyásra. Remélem nem kérek sokat. Kösz.

Ron"

Ron Werber2

Egyéb esetekben nem nagyon adnánk a Kuruc.info szavára, de a levelezést egyrészt képpel is illusztrálják, másrészt informatikai igazgatójuk a bizonyítékok azonnali törlését követelte az oldalról, egy szóval sem állítva, hogy azok hamisítványok.

Ó, mivé lesz a világ, ha a szabadságjogok utolsó bástyáját, az MSZP-t is bevették a galád nézetek? Ó mi lesz itt, ha már a Jókai utcában is penészként tenyész a gyűlöletbeszéd?

Lesz-e bátor civil és félelmét legyűrő újságíró, aki felemeli szavát a példátlan roma-ellenes indulatok és a külföldről érkező cenzúra miatt? Ha lesz nyilatkozat Kulka Jánossal, Eörsi Mátyással, Heller Ágnessel és 100 másik órabéres aggódóval, mi biztosan aláírjuk.

Demokratikus Charta, most van rád szükség.

Közzétéve: 2013. július 15. Szerző: OriginalSpíler

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr85808896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása