Spíler

Soros: Európa összeomlik. Bevándorlók nélkül.

Közzétéve: 2015. július 29. Szerző: Virágelvtárs

Soros megszólalt bevándorlásügyben. Szerinte Európa összeomlik, ha nem fogad be minden bevándorlót. Sőt, szerinte még több bevándorló Európába érkezését kellene segíteni. A Soros által pénzelt hazai civilek és médiákok is hasonló álláspontot tolnak, talán nem véletlenül…

Soros György is kiterítette lapjait bevándorlás ügyben, szerinte Európa össze fog omlani. Mármint akkor, ha nem segít a bevándorlókon. A magyar származású amerikai milliárdos a Financial Times vasárnapi cikkében (nem is értjük miért nem a méltán híres saját lapjába írt !44!4!) többek között arról értekezik, hogy mennyire ostoba és szerencsétlen Európa, amiért nem a lehetőséget látja a bevándorlókban. Példaként szíriaiak ezreit említi, akik közül szerinte sok orvos, nővér és mérnök jelenleg munka nélkül tengődik libanoni és jordániai táborokban.

Nem elég tehát, hogy minden rekordot megdöntött idén az Európába és Magyarországra érkező bevándorlók száma, Soros azokat is elhozná, akik még el sem indultak. Sőt, a megoldás szerinte az lehetne, ha már ezekben a közel-keleti állomásokon benyújthatnák a kérelmeiket. Gyuribá’ szerint összeurópai megoldás kell, mert a külön utak, mint például a magyar–szerb határra tervezett kerítés nem segítenek. Szerinte meg kell szüntetni a 28 tagállam önálló menekültügyi hivatalait, ehelyett egy egységes és központi uniós hivatal (értsd: egy újabb brüsszeli testület) felállítása lehetne a megoldás.

Soros előhúzza többek között a hazai libsik kedvenc érvét is miszerint az 1956 után emigrálni kényszerült magyarokat is befogadta a világ. Jó lenne végre világosan látni, hogy ocsmány hazugság a két esetet párhuzamba állítani. De legalább most már látszik, hogy talán maga Soros szállította a hazai „független civileknek” ezt az ostoba hasonlatot. Ahogyan az összes egyéb mantrát, amit bevándorlásügyben böfögnek, legutóbb például a Helsinki Bizottság társelnöke azt, hogy minden megyében (!) „nyílt, szolgáltatásokkal jól ellátott táborokat” kellene építeni, „lehetőleg olyan településeken, ahol láttak már külföldi embert”.

Mi ez, ha nem a vidéki Magyarország teljes lenézése? Ők a kényelmes ötödik kerületi irodájukból leosztják, hogy minden megyében nyitni kellene egy menekülttábort, persze olyan helyeken ahol azért a vidéki magyarok már életükbe legalább egyszer láttak külföldi embert. Bizonyára nem véletlen, hogy az összes Magyarországon működő bevándorláspárti civil szervezet, mint amilyen a Helsinki Bizottság, az Amnesty International vagy épp a MigSzol, mind a Soros-féle Open Society Alapítványon keresztül kapnak támogatást.

Mellesleg azokról a szervezetekről van szó, akik a Kárpátalján nehéz helyzetbe került magyarok mellett egyszer sem álltak ki, ellenben minden bevándorlót örömmel befogadnának. Soros rajtuk keresztül, a kétes tőzsdei ügyleteivel összezsákmányolt milliárdjaiból telepítene embereket hazánkba és Európába. Egy olyan ember osztja a tutit, akinek a Forbes adatai szerint több pénze van, mint amennyi a 31 milliós Afganisztán tavalyi GDP-je. Miért nem a saját országába, Amerikába viszi a bevándorlókat? Talán azért, mert Amerika sem akar illegális bevándorlókat, hiszen ott egy több mint ezer kilométeres és hat méter magas acélfal fogja fel a Mexikó felől érkező határsértőket.

Közzétéve: 2015. július 29. Szerző: Virágelvtárs

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr1007662554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása