Spíler

Akiknek jár a nagy pacsi az első jobbikos körzetért

Közzétéve: 2015. április 13. Szerző: Edward Blake

Összeszedtük azokat, akik igazán nagyot mentek az utóbbi pár hétben és hozzásegítették a Jobbikot első választókörzete megszerzéséhez. Nagyon köszönjük nekik, nem volt könnyű feladat eladni egy ilyen ostoba részeges nácit a népnek, de sikerült! Ez az ő dicsőségfaluk!

Simicska Lajos és a plakáthelyek

Visszatérő elem volt a helyi tudósításokban, hogy a jobbikos Rig Lajosnak annyi plakátja van, mint a fideszesnek és a szockónak együttvéve. Ez persze felvet bizonyos kampányfinanszírozási kérdéseket is. De ennél is súlyosabb, hogy nagyon erősen úgy fest, hogy Simicska szépen átpasszolta a plakáthelyeket a Jobbiknak, hogy használják őket egészséggel. Használták is. Működött is.

Simicska Lajos és a médiája

Nem volt nehéz észrevenni, hogy Lajos médiája ezerrel nyomatta a Jobbikot. Persze több hangszeren is játszottak. A HírTV-ben gyakorlatilag naponta beletolják az arcodba a jobbikosokat. Külön kurvára vicces az, ami Kisberk Szabolcs körül megy a napokban – a Célpontos átigazolt a jobbikos online tévéhez. Mintha az N1TV és a HírTV nem lenne mára ugyan az a brancs. Megy a nagy pacsi a Magyar Nemzet publicistáinak is, akik folyamatosan tolták, hogy a Jobbik a Fidesz fő kihívója a körzetben, holott erre semmilyen bizonyíték nincs. De a legnagyobbat a magát polgárinak hazudó Heti Válasz alakította azzal, hogy körképében nem úgy általában a választással foglalkozott, hanem szépen „exkluzív” cikkben dolgozta fel a Jobbik legfontosabb témáját, a tapolcai kórház visszásságait. Élő Anita helyében nem mennék most egy darabig az Élet Menetére. Ott van még örök kedvencünk, Dévényi István, aki minden szarért előveszi a Fideszt, mert azt nem elég polgári. Kedves Dévényi István, a polgárság egyik alapfeltétele, hogy elő kell állítani valamit munkával. Vagy ha már bértollnok vagy, legalább lehetnél jó. Kicsit nem ártana a köldöknézés.

Török Gábornak, Az Elemzőnek

A magyar politikai elitnél csak egy szánalmasabb figura van a politikatörténetben, Török Gábor a neved. TG az a politikai csúszómászó, aki tanácsot ad az OTP-vezérnek, és a Jobbiknál is jól fekszik. Khmm. Véletlenül TG egy ideje pont a Jobbik üvegplafonjáról írja a hosszabb-rövidebb elemzéseket. És akkor láss csodát a Jobbik áttöri az üvegplafont. Ezek után pedig TG bemegy a tévébe és leelemzi, hogy az az üvegplafon bizony áttört. Véletlen?! A faszi a tökéletes multi, a teljes termelést lefedi az elejétől a végéig. A liberális és magát konzinak tartó fanyalgó média pedig nem győzi csodálni ezt a kiváló teljesítményt. Micsoda talentum!

Meg nem támadási szerződés és „cukiságkampány”

A liberális médiamunkások és Heller Áginénik tovább nyomják ugyanazt, ami 5 éve nem jön be. Ebben semmi nem zavarja őket, hisz a Jobbikot a Fidesznek kell visszaszorítania, nekik ebben semmilyen felelősségük sincs. Ezt olyannyira így látják, hogy azt, hogy a Jobbik lejött a nyílt náculásról és az antiszemitizmusról, azt ők úgy hívják, hogy „cukiságkampányba” kezdett a párt. Gratulálok seggfejek!

Ide tartozik még az, hogy a szocik egyszer sem mentek neki a jobbikos Rignek. Persze Dévényi Istvánnak ez a „nagy találata” sajnos kimaradt, erre nem figyelt fel a kiváló újságíró. A nagy antifák és a főpolgárok elérték, hogy lassan váltópárti helyzetbe kerülnek a radikálisok. És akkor ők végleg mehetnek a lecsóba.

Nagy munka volt srácok, de megérte. Tényleg megérte?

Közzétéve: 2015. április 13. Szerző: Edward Blake

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr57365012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása