Spíler

Kész Zoltán az új Falus Ferenc

Közzétéve: 2015. február 06. Szerző: Edward Blake


gondolkodo.JPGAz internet nem felejt! Most még utoljára elolvashatod Kész Zoltán törölt blogját, és jobbos korszakából való blogját is. Azt már eddig is tudtuk, hogy Kész privatizálná a komplett egészségügyet és az oktatást. Hogy nem hisz az általános választójogban. Azt is, hogy „aki egyenlő akar lenni, elmehet Észak-Koreába”. Rossz hír ez a baloldaliaknak. De maradt még cefre, ezekből szemezgettünk:

Amikor a kecskeszar is megnyugtat

„Maga a mászás leírhatatlan. Nagyon húzós és fárasztó volt, főleg az orkánszerű szél tette elviselhetetlenné. Néha kecskeszarba sikerült tenyerelni, de még az volt a jobb, hisz abban az esetben tuti, hogy volt valami vízszintes kapaszkodó.”

Tanúr Úr szerint mucsában a fiatalok is lusták

„a mai magyar fiatalok, hogy szeretnének marha nagy fizetést kapni, és közbe nagyon keveset dolgozni érte”

blogt1.jpgMagyarország megvédte kisebbségeit, amíg Németország be nem húzta a harcokba

„Az első világháború után Magyarország elvesztette a területei és a népessége kétharmadát, melyek szomszédaihoz kerültek. A második világháború alatt, amíg a náci Németország nem húzta be erővel a harcokba, Magyarország megvédte a kisebbségeit attól, hogy koncentrációs táborba kerüljenek. Az ország elvesztette a háborút, és nem volt választási lehetősége a földrajzi helyzete miatt. Közép-Európa részeként automatikusan a Szovjetunió által elfoglalt országgá vált.”

Képzavar

„Egy olyan országban, ahol a jobboldalt baloldalisággal vádolja baloldal, a baloldalt neoliberalizmussal a jobboldal, a szélsőjobb pedig sok tekintetben kommunista, nem árt, ha az emberek el tudják helyezni saját magukat a politikai palettán.”

bennett_spring_017.jpgAgyatlan magyarkodás

„Jó lenne, ha lassan vége lenne ennek az agyatlan magyarkodásnak. Lassan már nem tudom eldönteni, hogy magyar vagyok-e, hisz ahány okos, annyiféleképp értelmezi a magyarságomat.”

kiraly.JPGNem tudnék hűségesküt tenni egy műkoronának

„Nem tudom az Árpádházig visszavezetni a családfám, nem lobogtatok Árpád-sávos lobogót (sőt, viszolygok tőle), nem tudnék hűségesküt tenni egy műkoronának (főleg, mivel köztársaságban élünk) és nem akarok fekete egyenruhában masírozó fiatalokat látni az országban.”

A baloldali pártok újabb Falus Ferit találtak. Várjuk az ice bucket challenge-t Kész módra!

Közzétéve: 2015. február 06. Szerző: Edward Blake

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr437146381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása