Spíler

Pénzért mindent – Havas Henrik könyvet ír Vona Gáborról

Közzétéve: 2017. november 20. Szerző: Edward Blake

23467134_10155949302524623_2419192750903700672_o_1.jpgHavas Henrik könyvet ír Vona Gáborról. Nem csoda, hogy Havas Vonát választotta könyve témájának, hiszen Vona tökéletesen illeszkedik Havas eddig írt könyveinek témái közé, amelyek pornósokról, kurvákról és gengszterekről szóltak. Pénzért mindent.

Havas Henrik könyvet ír Vona Gáborról. Az a Havas Henrik, aki a Nap Kelte oszlopos tagja volt. Az a Havas Henrik, aki örök MDF-es volt. Az a Havas Henrik, aki Horn Gyula államtitkára volt. És az a Havas Henrik, aki a Heti Hetesben mocskolta hétről hétre a nemzeti oldalt.

Az a Havas Henrik, aki korábban teremőrökkel dobatta volna ki a Jobbik képviselőjét a parlamentből. És az a Havas Henrik, aki a „Szavazza a Jobbik ellen” kampány egyik arca volt. Úgy látszik azonban, hogy van az a pénz, amiért az embernek korpás lesz a haja. És van az a pénz, amiért Havas könyvet ír a Vona Gáborról. 

Havas: "Hát persze, pénzt is akarok keresni vele." 

Havas teremőrökkel dobta volna ki a jobbikos képviselőt a parlamentből

 „Nagy baromságnak tartom ezt a házőrséget, de olyan látványos lett volna, hogy elkapják ezt palit (Baráth Zsolt, jobbikos országgyűlési képviselőt) és így kapálódzik a lábával és kidobják, egyszerűen ez ilyen egyszerű.” 

Persze a kutya ugat, a karaván halad. Egy jövendő guriga húszezrestől Vona Gábor államférfinek tűnik.

„Szavazz a Jobbik ellen” kampányarca

Havas feltűnik a Hit Gyülekezete által gründolt 2014-ben készített „Szavazz a Jobbik ellen” kampányban is. A saját szájával mondja ki a következő szavakat:

 „Senki ne szavazzon a Jobbikra.” 

Aztán felrémlett neki egy pityegő telefon, amely egy SMS-t jelez egy banki átutalásról

Ma már így ideologizálja meg magának Havas, hogy miért kell a Jobbikra szavazni:

„Maradjunk abban, hogy 1995-ben, amikor a BL-főtáblára került a Fradi, ln aki a Fóti Úton született, nekik drukkoltam. Maradjunk ennyiben. Első a haza, és csak utána kezdünk el azzal foglalkozni, hogy Gyurcsány, vagy Vona.”

Kevés gusztustalanabb médiafigura van a magyar közéletben, mint Havas Henrik. Emberi minősége predesztinálja arra, hogy ő legyen Vona Gábor szellemírója. Az ember, aki soha nem hitt semmiben, csak önnön pökhendiségében, ír egy könyvet egy porszívóügynökről, aki soha nem hitt semmiben.

 És akkor mégis csak jött a „csokifasz" 

Pénzért mindent.

Közzétéve: 2017. november 20. Szerző: Edward Blake

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr413312165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása