Spíler

Már a szabadságharcos sem a régi

Közzétéve: 2017. április 19. Szerző: OriginalSpíler

megvertek-gulyas-marton-a-dk-sok-hir24.jpg

Lemondták a mai tüntit az orosz követségnél! Esik az eső, elolvadnának a papírmasé Putyin-babák. Vagy a papírból készült "áprilisi ifjak". Beázna a sok feltartott mobiltelefon.

Pedig... pedig. Az esemény oldala szerint a tét nem kevesebb mint nemzeti függetlenségünk: "A magyar belügyekbe való orosz beavatkozás súlyos nemzetbiztonsági kockázatot hordoz magában. Nem leszünk Putyin trójai falova az Európai Unióban!"
 
De az eső elmosta. Mi lett volna 1848-ban vagy 1956-ban, ha a magyar szabadságharcosok meghátrálnak egy esőtől? Ha Petőfi nem olvassa fel a 12 pontot? Ha nem gyülekezik a nép a Nemzeti Múzeumnál?
 
A szabadság ügye mióta időjárásfüggő? Vagy a "bulizós tüntetés"-ben a hangsúly a bulin van? Esőben az tényleg nem nagy buli.
Közzétéve: 2017. április 19. Szerző: OriginalSpíler

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr2612437277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása