Spíler

Ismeretlen egyesület a jobbikos konzultáció mögött

Közzétéve: 2016. október 13. Szerző: Megagigatron

A Jobbik elindította konzultációját. De vajon mi lehet az oka, hogy nem a párt, hanem egy teljesen új jobbikos civil szervezet kapja meg a kitöltők adatait? Rejtély, de elég gyanús...

Vagy 4 millió háztartásba juttatja el a Jobbik azokat a konzultációs leveleket, amiket a hátborzongatóan leleményes egészségügy-oktatás-korrupció tematikának szentelnek. A kérdéssor most nem is lényeges, mert akad egy sokkal furább dolog.

Hiába a Jobbik jelentette be világrengető konzultációt, az akciót hivatalosan mégsem a párt, hanem egy totál ismeretlen underground alakzat, a Híd a Nemzetért Egyesület jegyzi. Ha valaki nem hallott még erről a civil mozgalomról, az nem véletlen. Mert még a Google sem öklendez ki magából semmit.

Szóval, ha valaki odáig vetemedne, hogy bódult állapotban kitöltené a kérdőívet, egy Ózdon bejegyzett egyesületnek fogja megadni a személyes adatait, amely erre a címre van bejegyezve:munkas_ut_6_2.PNG

Egy random kiválasztott jobbikos teljes joggal teheti fel a kérdést, hogy mi a fenéér’ van erre szükség? Nem kizárt, hogy Vona Gábor nem bízik a saját pártjában, és az egyre durvább belső hatalmi harcok miatt kiszervezte magának a sztorit egy olyan helyre, ahol csak neki van fennhatósága. Korábban is volt hasonlóra kísérlet, legalábbis Novák Előd arról panaszkodott, hogy a Jobbikban nem teheti fel azt a kérdést, hogy miért akartak kiszervezni egy százmilliós székházat magántulajdonba.

Az sem kizárt, hogy a Jobbik azért választotta az egyesületi formát, mert egy „civil szervezet” elvileg bárkitől kaphat adományt, így a sorospincsi Szigetváriék után nekik sem kellene bevallaniuk a külső finanszírozókat, üljenek azok bármilyen szánkón, vagy viseljenek bármiféle hózentrógert.

Sok millió levelet kiküldeni egész biztosan százmilliós tétel. Valakinek talán megéri. A titokzatos Híd a Nemzetért Egyesületnek biztosan.

Ha jobbikos szavazók lennénk, lenne pár kérdésünk a párt vezetőihez…

Közzétéve: 2016. október 13. Szerző: Megagigatron

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr211801147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása