Spíler

A Hálózat csapdájában: Bajnai-zsoldos a felháborodott álcivil szülő

Közzétéve: 2016. február 03. Szerző: Professor Blinkmann

image_19.jpegErcse Krisztina korábban már tüntetett a kormány oktatáspolitikája ellen. Aztán belépett és megállapodást írt alá a Bajnai Gordon vezetett Együttel. Most újra mint felháborodott szülő jelentkezik. Így működnek a „civilek." Ha kell civilek, ha kell politikusok, aztán újra civilek. Mikor épp mire van szükség.

Ercsei Kriszta jelen volt szombaton az Országos Tantestületi Értekezleten, mint egyszerű felháborodott szülő. A HírTV bejátszása szerint rendesen nekiment a kormánynak. Hergelte a jelenlévőket és arra bíztatott mindenkit, hogy ne legyen megállapodás a kormány és tanárok között: „nem szabad a gesztusokkal beérni, mert abból nem lesz emelt fő."

image_18.jpeg

 Az ATV-nek is nyilatkozott a minap, ahol viszont a Hívatlanul Hálózat tagjaként szerepelt, de egyébként tagja a Szülői Hálózatnak is.

image_7.png

Ercse Krisztina az Együtt oktatáspolitikusa. Itt épp a Híróra vendégeként nyilatkozott arról, hogy a kormány hogyan is szántja be azt oktatást.

A Szülői Hálózat és a Hálózat a Tanszabadságért – mely szervezetek most a pedagógus szakszervezetekkel együtt szervezik a tüntetéseket – együttműködési szövetséget kötött Bajnai Gordon pártjával, az Együtt. Bajnai mellett az asztalnál ki más ült volna, mint Ercse Katalin.

image_6.png

Emlékszünk még, hogy mi volt az SZDSZ korábbi neve? Szabad Kezdeményezések Hálózata. Kik tüntetnek most? A Hallhatói Hálózat, Hálózat a Tanszabadságért, Hívatlanul Hálózat és a Szülői Hálózat. Mindennemű névhasonlóság csakis a véletlen műve.

Közzétéve: 2016. február 03. Szerző: Professor Blinkmann

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr538356720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása