Spíler

Sebestyén Balázs elhagyja az országot? :(

Közzétéve: 2015. december 23. Szerző: Flamand

Balázs mostanság olyan mindentudó bölcsnek állítja be magát, aki egyetlen őrzője az emberiesség lángjának, és akinek egy szépségkirálynőt megszégyenítő módon egyetlen célja a világbéke. Nem volt ez mindig így, sőt ha kellett, akkor általános iskolás diáklányt alázott testsúlya miatt.

Van ez a Sebestyén Balázs nevű tehetséges celebgyerek, aki reggelente belebüfögi a véleményét az éterbe az éppen aktuális témákról. A tegnap reggeli Morning show-ban például azt találta a legfontosabb ügynek, hogy Jakupcsek Gabriellát kirúgták. Persze ez csak ugródeszka volt ahhoz, hogy a megrendelőjétől, S. Lajostól kapott feladatát teljesítve eljusson a köztévé fikázásig, majd megfejelje azt egy kis andyvajnázással. Némileg vicces egy olyan embertől a komplett közszolgálati médiumpaletta leszarozása, akinek olyan igényes műsorai voltak, mint a „Vundersőn és Zuperszexi”, ami akkora bukás volt, hogy az RTL végül néhány adás után kénytelen volt leszedni azt a képernyőről. Hogy a Mónika Balázs Show-ról már ne is beszéljünk, amit méltán tekinthetünk a magyar televíziózás mélypontjának.

Mivel annyira szeretjük Balázst, ezért egy kisebb válogatássál készültünk neki, amit betehet a karácsonyfa alá:

1. Iskolás lány „dagadtgecizése”
Sebestény Balázs a tahó (Összes rész)” című You Tube-on fellelhető 2 milliós nézettségű videót mindenkinek ajánljuk, aki szeretné megtudni, milyen figura is ez a Balázs gyerek. Az az ember, aki mostanság a teljes országot oktatja arról, hogy hogyan is kellene helyesen és emberségesen élni, néhány éve még egy általános iskolás lányra mondta azt, hogy „itt van ez a kis dagadt geci”. Marhára viccesnek gondolta például azt a kérdést feltenni neki, hogy te mennyit eszel, mitől vagy ennyire nagydarab és amikor hazaérsz suliból az-e az első dolgod, hogy nekiesel a hűtőnek. Mindezt az őt körülvevő osztálytársai körében, akik már ennyi idős korukra is érettebbek voltak az egybites agyú Balázsnál, sőt a körülményekhez képest még védték is a kipécézett lányt. A videó további részleteiből az is kiderül, hogy Balázs mennyire tiszteli a nőket. Maradjunk annyiban, hogy a lekurvázásuk a legfinomabb rész.

2. A nemi erőszak elviccelése
Ha nőkről volt szó, akkor már más esetben is bizonyította, hogy mennyire felnéz rájuk. Szintén a Class FM-en, alig több mint egy éve viccelődött a gólyatáborban megerőszakolt lány kapcsán, amit csak szimplán „káreseménynek” minősítettek. Majd azzal folytatta, hogy „Gyerekek, ne legyünk már álszentek, ezek 18 évesek! Ezek a gólyák már nagyban kelepelnek!”. Értjük, tehát 18 év felett már nem is létezik erőszak. El tudjuk képzelni, hogy ha ezek a mondatok Ákos száját hagyják el, akkor azért azonnali nyilvános kövezés járt volna, de Balázs esetében néma csend volt. Senki sem esett a torkának, a facebookon nem szerveződtek tiltakozó csoportok.

3. Nyomott ország
Megvolt a véleménye a bevándorlásról is. Ahogy fogalmazott, az egyetlen öröme az életében a tenisz, ami kicsit kihúzza őt abból az állapotból, ami a bevándorlás miatt az országban van. Ahogy Balázs mondta: „Egyszerűen annyira nyomott ez az ország, hogy szívem szerint elköltöznék. Most komolyan ott vagyok, hogy elköltözök.” Majd úgy folytatta: „Mennyire fingja nincs ennek az országnak, hogy valójában mi történik. Csak megy a gyűlölködés meg megy az utálkozás.”

Vajon a 100 milliós villáját is hátrahagyná?

Bizony, nincs nekünk fingunk se, éppen ezért legyen az a biztos pont az életünkben, hogy reggel benyomjuk a Balázs-showt és meghallgatjuk az adott napi intelmeit. Ha mindannyian így teszünk, egy jobb világban fogunk élni, és Balázsnak sem kell elköltöznie egy olyan nyitott és befogadó országba, mint Svédország. Igaz most picit oda is macerás lesz bejutnia, mert nemrég zárták le a határaikat. Mi viszont inkább egy olyan világban szeretnénk élni, ahol nem ez a tahó oktat minket tisztességről.

Közzétéve: 2015. december 23. Szerző: Flamand

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr748193850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása