Spíler

„Atomot” dobnának Magyarországra az európai humanisták

Közzétéve: 2015. október 07. Szerző: Edward Blake

ehf.jpgBeveti elit alakulatát Európa balliberális értelmisége: az európai humanisták ugyanis aláírásgyűjtésbe kezdtek annak érdekében, hogy megvonják Magyarország szavazati jogát Brüsszelben.

Az Európai Humanista Föderáció (EHF) október 2-án európai polgári kezdeményezést indított azért, hogy Magyarország ellen vesse be az Unió a 7-es cikkely alkalmazását, vagyis vonják meg hazánk szavazati jogát. Az európai polgári kezdeményezés egy olyan eljárás, mellyel jogalkotási javaslat előterjesztésére lehet kérni az Európai Bizottságot az EU hatáskörébe tartozó ügyekben. A polgári kezdeményezést a 28 uniós tagország közül legalább 7-ből származó, legkevesebb 1 millió uniós polgárnak kell támogatnia. Mielőtt megkezdődne a támogató nyilatkozatok gyűjtése, a szervezőknek nyilvántartásba kell vetetniük az általuk javasolt kezdeményezést. A Bizottságnak november végéig kell eldöntenie, hogy nyilvántartásba veszi-e ezt az aláírásgyűjtést. Mindenesetre a támogatók gyűjtését már megkezdték az úgynevezett „humanisták”.

A kezdeményező bábszervezetről azt kell tudni, hogy radikális baloldali és keresztényellenes, jelszava: „Építsünk egy szekuláris Európát mindenkinek.” Székhelye Brüsszel, 50 tagszervezete van 20 európai országban. Szimpatizál az európai baloldali és szélsőbaloldali pártokkal, valamint különböző emberi jogi szervezetekkel, így például követői az interneten a többek közt Soros György által fenntartott magyarországi TASZ-nak. Az Európai Humanista Föderáció elnöke pedig az a Pierre Galand, aki a belga Szocialista Párt tagja és tanácsadója. Mondani sem kell, hogy ez a párt a Szocialista Internacionálé tagja.

Pierre Galand

 

Az EHF több megszólalás alapján magáénak vallja a Soros által is hangoztatott „Nyílt Társadalom” elveit. A szervezet témái szintén a Soros-szervezetek témáival egyeznek meg: állam és egyház elválasztásának követelése, ateisták jogainak védelme világszerte, női jogok és nők elleni erőszak, esélyegyenlőség, abortuszpártiság, emberi jogi aktivisták hálózatainak erősítése, a melegházasság elismerésének követelése. A Humanista Föderáció honlapján szereplő partnerszervezetek között is csupa Soros által pénzelt szervezetet találunk, mint például, a CRR, a CFC vagy az ILGA-Europe (Nemzetközi Leszbikus, Meleg, Biszexuális, Transznemű és Interszexuális Egyesület) nevű melegjogi szervezet.

Az EHF belga tagjának, a Centre d’Action Laïque-nek (CAL) a jelenlegi elnöke Henri Bartholomeeusen 2005 és 2008 között a Grand Orient Belgium nevű szabadkőműves társaság nagymestere volt. A CAL-nél korábban az elnöki posztot Pierre Galand töltötte be, aki az EHF jelenlegi elnöke. A CAL volt elnöke nem most próbálkozik először megmondani a magyaroknak a frankót: 2012-ben aláírt egy Orbán Viktornak címzett, az abortusz költségvetési támogatását követelő nyílt levelet, amely – mit ad Isten, ööö. Lenin – a Társaság a Szabadságjogokért honlapján mindmáig elérhető.

Úgy tűnik a szocik már rájöttek, hogy hiába támadják direktben Magyarországot Brüsszelben, mert az csak a magyar kormányt erősíti. Viszont nem adták fel. A nemzetközi és magyar baloldal most kerülő úton, az Európai Humanista Föderáció nevű bábszervezeten keresztül uszít Magyarország ellen, és a sok kis Vágó István klónt küldték Magyarország ellen, hogy ne kelljen mindezt felvállalniuk. Majd megy a duma, hogy egy „európai”, „független”, „civil” szervezet is „kikelt” Magyarország ellen. De mi akkor is tudni fogjuk, hogy nincs új a nap alatt, ugyanis köztudott: a humanista ma Európában csak a kommunista másik neve.

Közzétéve: 2015. október 07. Szerző: Edward Blake

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr477940988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása