Spíler

Csak egy kis vizet adjunk a bevándorlóknak? Újabb döbbenetes videó!!

Közzétéve: 2015. szeptember 04. Szerző: OriginalSpíler

A ballib média szerint csak megfelelő ellátást kellene adni az illegális bevándorlóknak, például elegendő vizet és ételt.

A Népszabadság szerint: "Naponta kábé kétezer ember szeretne áthaladni az országon. Nem akar itt semmit, sem lakni, sem dolgozni (pláne: elvenni a mások munkáját), sem nyaralni, sem mást. Csak menni tovább. Ezt a kétezer embert kellene regisztrálni, papírjait intézni, addig valahol leültetni, adni neki egy kis vizet, esetleg némi ellátást, aztán engedni tovább. Ennyi lenne kábé a menekültválság. Ennyi lehetne." Nos, erre csak azt tudjuk mondani, hogy nézzétek meg az alábbi megdöbbentő videót. A Népszabadságnak pedig azt javasolnánk, hogy az egyre csökkenő eladásaikat próbálják meg egy arab nyelvű kiadással kompenzálni. Lehet, annak nagyobb sikere lenne, mint a magyarnak.

Közzétéve: 2015. szeptember 04. Szerző: OriginalSpíler

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr307760070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása