Spíler

Ferenc testvér ❤ illegális bevándorlók

Közzétéve: 2015. szeptember 03. Szerző: Hattori

91000.jpg

Gyurcsány Ferenc egy menekültet vitt haza – számol be az atv.hu éppen odarendelt újságírója egy csodás szerdai napon. Mindannyian meg vagyunk hatva. Nem lehetne esetleg, hogy egy menekült vigye haza Gyurcsány Ferencet?

Ferenc testvérék kiürítettek két szobát, felszabadítottak egy fürdőszobát, és az utóbbi négy-öt éjszakán számos vendéget fogadtak be a házukba. Egy átlag magyar embernek nagyjából ekkora a lakása, ők ennyit tettek szabaddá egyik napról a másikra. De mielőtt mindenki kiszámolná, mekkora valószínűséggel válna hajléktalanná mínusz két szobával, nézzük csak meg, melyik villáról is beszélünk pontosan.

A Szemlőhegy utcai villát zsidó tulajdonosától először a nyilasok vették el a faji törvények alapján, később visszaadták neki. Majd az ötvenes években a kommunisták tették ugyanezt, hogy a villát az ’56-os ítéleteiről elhíresült vérbíró és családja, Jahner-Bakos Mihály, valamint az Apró-család közösen használhassa. A hátsó telekszomszéd maga Kádár János volt. A rendszerváltás után természetesen az Apró-család „demokratikusan” a piacgazdaság törvényeinek megfelelően is megtarthatta az ingatlan egy részét. A szerzett tulajdon nem lehetett elég, hiszen Dobrev Klára, Apró Antal unokája 23 éves korában, 1995-ben egy 159 négyzetméteres „szociális bérlakást” vásárolhatott meg a villában az önkormányzattól kevesebb, mint 9 millió forintért (ez akkor körülbelül annyit ért, mint ma 45 millió forint) – ma egy ilyen lakás ára ott hozzávetőleg 120 millió forint.

Az említett Szemlőhegy utcai villába érkezett meg Gyurcsány állítása szerint egy tíztagú szír család néhány nappal ezelőtt. A képek tanulságai szerint a szír családmodell a következő: 1 férfi, 3 nő, 6 gyerek. Azt nem tudni pontosan, hogy a nők mindannyian a férfi feleségei voltak-e, de mivel Szíriában a többnejűség ugye bevett szokás, joggal feltételezhetjük, hogy ez a felállás. Persze Gyurcsány Ferenc kommunista ateista lévén ebben nem lát problémát, végül is a melegházasság után úgyis a többnejűség következik. Ahogyan azt már a szadesz alapító Kőszeg Ferenc megjövendölte.

Ballib újságíróink természetesen nem röstellnek hírt csinálni mindezekből, butítva a népet a sok kampányszagú maszlaggal. A volt miniszterelnöknek mellesleg mániája a ripacskodás. Egyszer az avasi lakótelepre költözik, hogy elvegyüljön az egyszerű pórnép között, máskor szökött kislányt visz haza, hogy aztán nyilatkozhasson jótettéről a sajtónak. A 444 szerint: „azt hiszem, egyértelmű a tanulság: ha ebben az országban mindenki olyan lenne, mint Gyurcsány Ferenc, most nem itt tartanánk”. Horváth Bence áldásos újságírói tevékenysége nyomán nézzük csak meg, milyen lenne ez az ország, ha tízmillió Ferenc lakná.

  1. Ahogy már említettük, mindenkinek zsidó tulajdonostól lopott háza lenne. Európa legnagyobb zsidó közössége valószínűleg nem itt élne ezek után.
  2. Mindenki kilövetné az utcán embertársa szemét, ha politikai érdekei így kívánnák.
  3. Minden magyar hazudna reggel, éjjel meg este.
  4. Gyakorlatilag mi lennénk Európa leggazdagabb országa, ha mindenki olyan ügyesen lopna a privatizáció során, mint ő.
  5. Mindenkinek lenne egy Vadai Ágnese? Jaj, ebbe még belegondolni is szörnyű.

De nem csak a magyar újságíróknál jellemző ez a nagy fokú sötétség. A CNN élő adásban jelentkezett be a Gyurcsány-villából. Az üzenet a következő volt: a magyar kormány fasiszta, de szerencsére vannak még olyan jótevők az országban, akik segítenek a menekülteknek.

Azt vajon miért nem kérdezi meg senki Gyurcsány Ferenctől, hogy ha korábbi állítása szerint nincs bevándorlásprobléma, akkor mégis miért fogad be embereket belpolitikai haszonszerzés céljából a lakásába? Vagy mégis lehetséges, hogy a kormánynak van igaza?

Kell még valamit mondanom, Ildikó?

Közzétéve: 2015. szeptember 03. Szerző: Hattori

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr657758200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása