Spíler

Amerikai agytröszt: a baloldal menekültpolitikával akar új többséget létrehozni

Közzétéve: 2015. augusztus 01. Szerző: Flamand

A menekültek letelepítését előkészítő szervezetek jelentős része baloldali kötődésű. Itt van például az International Rescue Committee, melyet David Miliband, a Brit Munkáspárt politikusa vezet, de kimutatható a kapcsolata olyan személyekhez is, mint Soros György és a Clinton család.

Az iszlám terjeszkedésével szemben kritikus Center for Security Policy júliusban publikált elemzése szerint 2014-ben mintegy 2500 menekült érkezett Szíriából az Egyesült Államokba, akik közül 700-an már le is települtek. A számuk biztosan nőni fog, hisz ma körülbelül 2,9 millió szír állampolgár keres új hazát. Május 21-én 14 szenátor közös levélben sürgette Obamát, hogy bővítse a meglévő menekültprogramot, lehetővé téve 65 ezer szír menekült befogadását 2016-ig. Az agytröszt azonban felhívja a figyelmet az FBI megállapítására, mely szerint akkora káosz van Szíriában, hogy ezeknek az embereknek a teljes átvilágítása szinte lehetetlen. Nem lehet tudni, hányan lehetnek közülük az Iszlám Állam vagy más terrorszervezet tagjai. Júniusban a norvég hatóságok már bizonyítékot találtak arra, hogy a Norvégiában letelepülni szándékozó menekültek egy része biztosan kapcsolatban állt az IS-szel, az Al-Káidával vagy az Al-Nuszra Fronttal.

Az Egyesült Államokba civil szervezeteken keresztül – de elsősorban állami pénzen – jelenleg is évente 150 ezer menekült érkezik. A dolgozat a civil szervezetek hálójának és támogatóinak elemzésén keresztül rámutat, hogy ez a menekültpolitika a baloldal azon törekvését szolgálja, mely egy „állandó progresszív többség” kialakítását, és egy baloldali „uralkodó osztály” megteremtését célozza. A beáramló szegények szinte kivétel nélkül baloldali szavazókká válnak, ráadásul feloldják az amerikai kultúrát és tradíciót. „Minél egzotikusabb, oda nem illő a bevándorló populáció, annál jobban beválik a baloldal számítása. A dzsihadisták jelentette kockázatot és egyéb veszélyeket pedig szándékosan figyelmen kívül hagyják” – állítja az agytröszt elemzője.

A Center for Security Policy szerint az Egyesült Államok túl komolyan veszi az ENSZ irányelveit, miközben azok egyáltalán nincsenek összhangban a Nyugat érdekeivel, és különösen az USA nemzeti érdekeivel, hisz az ENSZ szabályai értelmében nyitva kellene tartaniuk a határokat a világ minden „bukott nemzete” előtt, ami beláthatatlan következményekkel járna. Az ENSZ álláspontjára ráadásul aránytalanul nagy hatást gyakorol az abban helyet foglaló 56 iszlám ország, akiket egyáltalán nem zavar a nyugati országok iszlamizálódása.

Az elemzés arra is rámutat, hogy a menekültek letelepítését előkészítő szervezetek jelentős része baloldali kötődésű. Itt van például az International Rescue Committee, melyet David Miliband, a Brit Munkáspárt politikusa vezet, de kimutatható a kötődése olyan személyekhez is, mint Soros György és a Clinton család. Csak Sorostól például 1,2 millió dollárt kaptak az elmúlt évtizedben.

Az agytröszt szerint az operatív tevékenységet, a betelepítést egy másik fontos funkció, a „kultúraformálás” egészíti ki, melyet baloldali civil szervezetek hada végez mérhetetlen anyagi forrásból. Ezek a civil szervezetek amellett, hogy a letelepítésben is segédkeznek, a hagyományos amerikai kultúra és mentalitás átalakításán, az új progresszív többség megteremtésén dolgoznak. Meg akarják törni a társadalom és a közösségek ellenállását, de arról például nem beszélnek, hogy az FBI adatai szerint az elmúlt két évben csak Minnesotában 20 betelepült szomáliai döntött úgy, hogy csatlakozik az Iszlám Államhoz, további 7-et pedig nemrég vádoltak meg azzal, hogy csatlakozni akartak – áll az elemzésben. Soros György persze a kultúraformáló civil szervezeteket is pénzeli, például a National Immigration Forum-ot. Soros mellett olyan alapítványok támogatják ezeket, mint a Bauman, a Ford, a Gill és a New World Foundation.

Az agytröszt végkövetkeztetése: most van szükség politikai tudatosságra az amerikai jobboldalon, most kell megszervezniük magukat, mert ha semmit sem tesznek, hamarosan zavargó bevándorlók veszik át a hatalmat az utcák felett, a jogállam helyébe pedig az ököljog lép.

Közzétéve: 2015. augusztus 01. Szerző: Flamand

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr717670830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása