Spíler

9 kérdés a liberálisokhoz

Közzétéve: 2015. július 09. Szerző: Hetty King

10906405_675946162538565_2504734393346675918_n.pngLiberálisék logikája gyakran bicsaklik meg, ha ésszerű érvelésről van szó. Nem értünk pár dolgot, ezért feltettünk pár kérdést.

1. A házasság idejétmúlt konzervatív feudális intézmény, akkor minek kell a melegeknek?

„Nagy a zavar a fejekben” mondhatnánk, ha a Modoros blog lennénk, de tényleg nem értjük mi zajlik odabent. Házasodni a lehető leglábszagúbb dolog, nem is beszélve arról, hogy a házasság „visszataszító intézmény, amely a Fidesz miatt vált ilyenné” - legalábbis a PM-es Tordai Bence szerint. Most akkor minek ez a feudális intézmény a progresszív melegeknek? Nem értjük.

2. Az állam ne szóljon bele a magánéletembe, vagy mégis?

Liberális felfogásotokból ugyebár az következik, hogy az állam rossz gazda, az államot vissza kell vágni. Az állam ne szóljon bele az egyén életébe. Akkor miért várják el a melegek, hogy az állam elismerje, szentesítse a melegek házasságát? Kicsit ellentmondásos. Nem értjük.

3. Szerinted az demokratikus, hogy nem választott testület megváltoztatja az alkotmányt?

Ugyebár az USA-ban a legfelsőbb bíróság 5:4 arányban szavazott a melegházasság mellett. Szerinted, aki a demokrácia felkent papja vagy, az demokratikus, hogy egy nem választott testület dönt egy ilyen fontos kérdésben? Nem világos, ezt így hogy teszed össze.

4. Csinálhatnak-e mások is mémeket a liberálisokon kívül?

Nagyot ment az index, amikor felfedezett egy „hamisított képet”, amelyen két alulöltözött meleg visz két gyereket. Persze a liberális portálok naponta gyártanak ilyen képeket, így ezt a privilégiumot muszáj, hogy fenntartsák maguknak. Most akkor mások nem csinálhatnak mémeket? Vagy azzal van a baj, hogy gyerekek voltak a melegfelvonuláson? Mert Svédországban 120 gyereket vittek ki a parádéra, hogy megértsék a melegeket. Nem lehet elég korán kezdeni. Ezzel is van akkor gond? Nem értjük.

5. Három férfi miért ne házasodhatna, ha szeretik egymást?

Kőszeg Ferenc szintén nagyot ment tegnap a Cinken, amikor komplett tanulmányt írt arról, hogy a melegházasságnál nem szabad megállni, ha az egyenlősdiről van szó. Hisz három férfi miért ne házasodhatna össze? Vagy két férfi és egy nő? Vagy akár egy komplett focicsapat? Ha a szerelemből vezeted le a házasságot, akkor miért csak két meleg léphet frigyre? Olyan jó lenne érteni a gondolatmeneted.

6. Most akkor dolgozzanak a bevándorlók, vagy sem?

Ebben a kérdésben az a nem világos, hogy mi a problémád azzal mondattal, hogy a bevándorlók elveszik a magyarok munkáját. Segélyből kéne őket eltartanunk? Ezt te sem akarhatod. Vagy dolgozzanak ők is? De akkor viszont mégiscsak elveszik egy magyar elől a munkát, mert ha van munka, azt egy magyar is el tudná végezni. Most akkor hogy is van ez? Nem baj, a harmadik rozénál még biztos megvolt.

7. Szerbia nem biztonságos ország, de Magyarország igen?

Megmosolyogtató, hogy azzal érvelsz, hogy Szerbiában hogy vegzálják a bevándorlókat. Rettenetesek a körülmények, brutálisak a hatóságok és nem szeretik a fajtájukat arrafelé, ezért Szerbia egy nem biztonságos ország. Ellenben a véleményed szerint Magyarországon rettenetesek a körülmények, brutálisak a hatóságok és nem szeretik a fajtájukat errefelé, ezért Magyarország egy biztonságos ország számukra. Most már értem.

8. De ha Szerbia ilyen szar hely, akkor miért nem lépsz fel a vajdasági magyarokért?

Sajnos nem nagyon értem, hogy ha ennyire fontosak neked az emberi jogok, akkor miért nem léptél fel akkor, amikor a magyarokat verték a szerbek?! Hogy is érveltél akkor: „a gyűlölet-bűncselekmények megakadályozása a hatóságok feladata”. Ezért neked nem is kellett semmit sem tenned, hisz csak magyarokat támadtak meg, mert merték használni az anyanyelvüket. Egyértelműen teljesen más a helyzet, hogy ha közel-keleti vagy afrikai bevándorlókról van szó. Világos.

9. 4 millióan élnek létminimum alatt, de két hét alatt összejön 33 millió egy hülyeségre. Ez hogy van?

Magyarországon hatalmas a szegénység, kiáltod nap mint nap az elefántcsonttornyodból ide le közénk. Ellenben két hét alatt össze tudsz szedni 33 milliót egy olyan plakátkampányra, aminek semmi értelme sincs. Azt mondod a Magyar Narancsnak: „az volt a legszomorúbb, hogy szegény emberek is jelentkeztek, hogy adjunk belőle, mert a műtétjükre gyűjtenek.” Persze nyilván nem adtál, mert inkább elbohóckodtad a plakátkampányodra, amire két hét múlva már senki sem fog emlékezni, de ki az, aki nem szolidáris? Azt állítod a kormányról: „mintha nem lenne más céljuk, mint hogy földbe döngöljék a társadalmi szolidaritást”. Szép.

Közzétéve: 2015. július 09. Szerző: Hetty King

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr17612650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása