Spíler

Újra van ultrahang az Üllői úton

Közzétéve: 2015. március 09. Szerző: Edward Blake

wp_20150307_14_10_26_pro_1.jpg

Elkezdődött az NB. 1 tavaszi szezonja és megkezdte tavaszi menetelését a Fradi szombaton. De nem csak azért volt maradandó az élmény, mert rohadt jó meccset játszott a két zöld-fehér együttes egymással, voltak más izgalmak is.

9000 néző

A szikrázó napsütésben 9000 ezer ember gondolta úgy, hogy jó ötlet meccsre menni. Ez a szám persze nem olyan nagyon sok, de mégis kiférne belőle legalább 5 ellenzéki tüntike. Talán ennél is többen lettek volna kinn, ha nincs lezárva két szektor. De így is az a tanulság, hogy nem elég 20 perccel a meccs kezdés előtt kimenni. Plusz nem elég a hosszabbításban elmenni sörtért, mert akkor már nagy a sor a büfénél.

wp_20150307_14_53_55_pro_1.jpg

Lassan újra megtelik a B-közép

Megint volt ultra tüntetés a félidő környékén. Az viszont jól látszik, hogy a kint lévő ultrák száma egyre fogy. Eddig a B-közép nagyjából harmada-negyede telt meg a meccseken, most viszont már kb. háromnegyedig volt tele a kapu mögötti rész. Zászlók tömkelege lobogott és a szokásos szurkolói rigmusok is visszatértek a stadion falai közé. Szóval úgy fest, hogy szépen szivárognak azok, akik immár nem csak életüket és vérüket, de a tenyerük lenyomatát is hajlandóak áldozni a Ferencvárosért.

wp_20150307_14_35_36_pro_1.jpgMegtörnek az ultrák?

Ezzel együtt egyre dühösebbnek tűntek azok, akik továbbra is bojkottálnak. Különösen látszik ez a Nemzeti Sport videóján, amely elég jól ragadta meg a helyzetet. Mialatt a stadionban örömünnep tombolt az első gól miatt, addig a kint maradt szurkolók kerítéseket rángattak, hanggránátokat robbantgattak és a rendőrökkel néztek farkas szemet. De nagyon úgy tűnt, hogy ők ezzel a „szórakozással” is beérik, szóval mindenki megkapta, ami neki kell.

A győzelem a Ferencvárosé

A Fradi egyébként simán, 3-0-val küldte haza a Győrt. Böde sajnos megint csak vánszorgott, de Varga Roland úgy fest megérte a pénzét, mivel pazar gólt fejelt. Ahogy Gerában most sem kellett csalódni. Összességében egy igazán szép délután töltött el az, aki kilátogatott az Üllői útra. 

Közzétéve: 2015. március 09. Szerző: Edward Blake

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr217252429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása