Spíler

Találja meg Ön is Gyurcsány Ferenc valódi szándékát! Játék!

Közzétéve: 2014. augusztus 28. Szerző: Edward Blake

gyf.jpg

Gyurcsány Ferenc kimaradt a Nagy Ellenzéki Főpolgármester Keresésből, de persze mi gyanítottuk, hogy csak azért, hogy a végén előugorjon a bokorból és azt mondhassa, hogy „akkora lúzerek vagytok, hogy nélkülem még erre is képtelenek vagytok!” És megint nem tévedtünk! Tegnapi cikkében nagy ívű mondatok közé rejtette el mit is akar valójában. Találja meg Ön is!

  1.        Önállóak vagyunk, de nem magányosak, természetünk szerint kisebb-nagyobb közösséget alkotunk, családunk van, baráti társaságok vesznek körül bennünket, falu- és városlakók vagyunk, magyarok, hazafiak.
  2.        Ellen kell állni. Ki csendesen, ki hangosan. Ki visszafogottan, ki haragosan. Ki hogy tud. De nem befeküdni, elfogadni, feladni. Mert akkor magunkat és hazánkat adnánk fel. Ezt akarjátok?
  3.        Mi, az emberek vagyunk a megoldás, a titok.
  4.        Mások vagyunk, de nem jobbak, igaz, nem is rosszabbak.
  5.        Engedjétek, hogy szabadok legyenek gyerekeink! Láthassák a világ ezer színét, értelmezését, lehessenek kételyeik és sokszor megbicsakló igazságaik. Hagyjátok játszani, hibázni, elkóborolni, tévedni és hazatalálni őket. Lehessenek kétkedők, útkeresők, feltalálók, új utakra lelők. Merjétek tanítani őket a múltra, és engedjétek, hogy tanítsanak bennünket a jövőre.
  6.        Az optimális végcél világos: egységes Demokrata Pártot kellene létrehoznunk.
  7.        Merjétek nézni az embert, aki önmagunkra hasonlít! Fél, örül, bizakodik és elgyámoltalanodik. Olyan, mint mi: szeret, gyűlöl, reménykedik és elesett. Ember.
  8.        Több kérdés, kevesebb megfellebbezhetetlen kijelentés. Ez vihet közelebb egy jobb világhoz, Magyarországhoz. Ez így túl egyszerű? Dehogy. Nehezebb, mint hinnéd.

 

Közzétéve: 2014. augusztus 28. Szerző: Edward Blake

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr206643885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása