Spíler

Pásztor-óra

Közzétéve: 2014. július 14. Szerző: Hattori

pásztor-horz.jpg

Gondolhatjuk azt, hogy a törmelékes magyar balliberális oldal Pásztor Albert támogatásával szembe nézett önmagával? Felfogta, hogy mi a miskolciak valódi problémája és próbál tenni értük valamit? A válasz egész röviden nem. Nem a miskolciakon akarnak segíteni, hanem továbbra is önös érdekeiket nézik, amihez biodíszletnek most Pásztort találták meg.

Máskülönben elég nehezen magyarázható, hogy miért támogatja a DK-MSZP-Együtt azt a Pásztor Albertet, aki 2009-ben miskolci rendőrkapitányként maga volt a megtestesült „legfőbb gonosz”.  Pásztor Albert 2009-es sztorija egy önmagán túlmutató, szimbolikus ügy lett. Pásztor akkor kimondta azt, amit a balliberálisok fojtogató politikai korrektsége, véleménydiktatúrája elnyomott. Idézzük föl, hogy miket mondtak az akkor regnáló MSZP-SZDSZ koalíció erős emberei Pásztorra.

Gusztos Péter egykori SZDSZ frakcióvezető-helyettes egyenesen megmagyarázhatatlannak tartotta, „hogy a közrend védelméért felelős személy ilyen kijelentésekre ragadtassa magát egy olyan országban, ahol a kirekesztettség és a kisebbségvédelem továbbra is megoldatlan probléma". Azzal a hülyeséggel vádolta Pásztort, hogy faji alapon listázza a bűncselekmények elkövetőit. 

Draskovics Tibor akkori mszp-s igazságügyi és rendészeti miniszter szerint Pásztor nyilatkozata „átlépett egy olyan határt, amelyet az állam képviselője, különösen egy rendőr nem léphet át”.

Arra is emlékszünk, hogy Gyurcsány Ferenc és DK-s párttársai milyen módon kampányoltak az Avason. Avasi látogatása után Fletó szokásos érzelmes-gejl modorosságában képes volt előadni, hogy „bennünk megerősödött az a vélemény, hogy új, talán bizonyos tabukat is sértő jogi szabályozásra van szükség”.

Lehet tovább sorolni a baloldal tahóságát a miskolci sztorival kapcsolatban. Szintén Gyurcsány, szintén az avasi lakótelepen tett látogatása utáni megvilágosodásában úgy vélte, hogy „és az is igaz, hogy nekem nagyon úgy tűnik, hogy a helyiek, az avasiak, a miskolciak ezt az ügyet saját erejükből már nem fogják tudni rendezni”. Földesi Norbert, az MSZP miskolci önkormányzati frakcióvezetője nem sokkal Gyurcsány látogatása után azzal jött elő, hogy szerintük egyre nagyobb számban kapnak vezetői posztot Erdélyből áttelepült magyarok. Eléggé szánalmas a baloldalra nézve, hogy Kriza Ákos polgármesternek kellett elmagyarázni Földesiéknek, hogy a városba betelepültek aránya nem magasabb, mint máshol és ne románozzák le őket következetesen.

És most beszáll Pásztor Albert a buliba, aki most azt szajkózza, hogy „mindenekelőtt vissza kell adni Miskolc irányítását a miskolciak kezébe”. Aha, a „román” magyarok menjenek vissza, értjük.

Pásztor Albert 2009-ben nagyon tökös volt azért is, mert következetesen kiállt az igaza mellett a baloldaliak vegzálása ellenére. Rossz látni, hogy nyugdíjazása után az amúgy tiszteletreméltó lokálpatrióta elköteleződését, tenni akarását olyanok támogatásával akarja elérni, akik már egyszer szembe mentek vele és csontig megalázták.

A baloldaltól nem vártunk mást. Ez a pálfordulás, hogy most mégis van cigánybűnözés, azért nem meglepő már, mert a baloldalnak nincsenek elvei, amitől elfordulhatnának. Ha a cigányokkal kell kampányolni Gyurcsánynak az Avason, akkor az is jó, ha egy rendteremtő polgármester-jelölt kell Pásztor személyében, akkor az is jó. Mindent a túlélésért!

Közzétéve: 2014. július 14. Szerző: Hattori

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr536507377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása