Spíler

Hová tűnt Mesterházy, avagy Gyurcsány tudatosan hekkeli az Összefogást?

Közzétéve: 2014. február 03. Szerző: OriginalSpíler

Hová_Tűnt_Mesterházy_avagy_Gy.png

Gyurcsány Ferenc a nagy összeborulást követően úgy fogalmazott az ATV Egyenes beszéd című műsorában, hogy Mesterházy Attila a kampány fő arca és ő azt csinálja, amit ő mond neki.

Már akkor sejthető volt, hogy valami nem stimmel. Ugyanis olyanról még nem hallott a világ, hogy Gyurcsánynak bárki is parancsoljon és ő alárendelt szerepet játsszon. Gyurcsány már korábban is többször kínos helyzetek tömkelegét okozta a baloldalon. DK-soktól indult a bajai videó-ügy, Gyurcsány dobta be, hogy gyanús pénzek vannak az MSZP-ben, és az ő hívei rendezték Mesterházy október 23-ai felsülését. Ezek után az MSZP és az Együtt feltette a közös lista 3. helyére.

Az Összefogást követően beinduló Fidesz kampány egyértelműen a volt miniszterelnököt célozta meg, azt láttatva, hogy továbbra is Gyurcsány vezeti a balliberális ellenzéki erőket. Erre egy „normális országban” az lett volna a reakció, hogy Gyurcsányt kicsit pihentetik, de legalábbis nem az országos médiában szerepel. Azonban az ellenzék kommunikációjában tapasztalható kaotikus koordinációt kihasználva, Gyurcsány nem hogy nem pihent a múlt héten, hanem 4 nap alatt 6 interjút adott. Nem csak hogy hiperaktív volt, de olyan kijelentéseket tett, melyeket a Fidesznek csak egyszerűen le kellett csapnia.  A mindennapi Gyurcsányunkat add meg nékünk jegyében:

KEDD: a vs.hu-nak adott interjút.

SZERDA: a Népszavában bejelenti, hogy megszorításokra készüknek.

CSÜTÖRTÖK: reggel a tv2 Mokkában ígért adóemelést. A 168 órában elmagyarázta az összefogás lényegét, míg a Magyar Narancsban visszaemlékezzen a daliás időkre, amikor még ők is akarták a paksi atombővítést. Este pedig ABBA slágert énekelt Törökszentmiklóson.

PÉNTEK: a Népszabadságban kinyilatkoztatta, hogy ő márpedig nem fog leszállni a gázrezsóról.

VASÁRNAP: ismét elvitte a show-t a közös ellenzéki Paks tüntetésen.

Mindezek mellett Mesterházy Attila a "köteles" beszéd óta nem szólalt meg. Még a nagy közös Paks tüntetésen sem vett részt. Ezzel szemben Gyurcsány lendületben van, pedig még hivatalosan el sem indult a kampány. Már várjuk az eheti termést.

Közzétéve: 2014. február 03. Szerző: OriginalSpíler

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr25808995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása