Spíler

Je suis #Pray for Paris

Közzétéve: 2015. november 14. Szerző: OriginalSpíler

arrzkzd_700b_v1_1.jpg

Európa egyik legbrutálisabb terrortámadása volt az éjjel Párizsban. Az eseményekkel kapcsolatban még rengeteg kérdés nem világos, a lájkvadászok és az emberi tragédiákon élősködők azonban máris megjelentek. Ma az ő lelkükért is imádkozunk!

Újabb terrortámadás rázta meg az éjszaka Franciaországot. Egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy nagyon sok az áldozat, és vélhetően a támadók a radikális iszlám nevében gyilkoltak. Ez az egyik legdurvább terrortámadás Európában a spanyolországi vonatrobbantások óta.

A világ még fel sem eszmélt a sokkból, azonban máris megjelentek a mások tragédiáján élősködők. A lájkvadászok, akik minden emberi tragédiát kihasználnak önös érdekeikért. Ők voltak azok, akik rögtön  az első napon már lecserélték profilképeiket a szíriai felkelkelőkére. Ők voltak azok, akiknek kék-sárgában úszott az oldaluk, miközben Ukrajna véres polgárháborúba sodródott. Ők voltak azok, akik elsőként cserélték Je suis Charlie-ra profilképüket a facebookon. És a mai napon is ők azok, akik azonnal becsempészik politikai üzeneteiket az emberi gyászba. Mert soha semmiért nem tudnak igazán kiállni. Soha semmit nem tudnak igazán átérezni. Mert számukra ez csak egy életérzés. Ami eldobható. Lecserélhető.

Nem csinálhatunk kampányt az áldozatokból. A mai nap a gyászé. És imádkozzunk ma azokért is, akik nem tudják mit cselekszenek!

Közzétéve: 2015. november 14. Szerző: OriginalSpíler

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr48077622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása