Spíler

A nagy átlátszó kétfarkú átverés

Közzétéve: 2015. július 01. Szerző: Megagigatron

ill5.jpgNagy a boldogság a kézműves sörözőkben és a belvárosi babzsákfotelekben. Kigórták az utcákra a Kétfarkú Kutyapárt meg az Átlátszó agyonironizált plakátjait. Azt mondják, az akcióra csillogó szemű civilek ezerforintjaiból jött össze a több mint 30 millió. Van azonban egy kis gebasz. Ezek a civilnek látszó tárgyak a plakátkampány finanszírozásánál megint átvertek mindenkit. A „legviccesebb” a történetben, hogy az egészet Mesterházy Attila buktatta le.

A tények a következők:

Azt ígérték, közzéteszik a névsort, hogy pontosan kik adományoztak pénzt a hecckampányra.

Ezek között volt Mesterházy Attila is, aki saját facebook oldalára fel is töltötte a banki teljesítés igazolást, hogy ő bizony befizetett 20 ezer forintot június 12-én. D'artagnan pénzének még aznap meg kellett volna érkeznie - még akkor is, ha három offshore paradicsomon keresztül utalja el a zsét -, ehhez képest hűlt helye van a listán.

ma.png

Az összesítésben tehát nem szerepel Mesterházy neve és a 20 ezer forint az adott napon, sem az azt követőeken. Ahogy a később frissített listán sem. Viszont van egy rakás kamu monogram.

Ebben a cikkben most arról nem is szólunk, hogy a 30 milliót nem arra költik, amire kérték. Arról sem, hogy a 33 millát mindenféle nyilvános tendereztetés nélkül dobták át Simicskának a közpénzért naphosszat aggódók. Azt sem bontjuk ki, hogy miközben 0-24-ben aggódnak a betegárvakislány-bevándorlókért, egészen pontosan zéró forintot szánnak rájuk a 30 millióból.

Ehelyett egyszerűen csak leírjuk: sumákoltatok az adománygyűjtéssel, és most lebuktatok. És ez vérgáz. Nem előttünk, hanem azon pár tucat ember előtt, aki talán valóban adakozott nektek pár ezrest.

Soros Györgynek innen is jó szánkózást kívánunk.

george_soros_2012_08_07.jpg

UPDATE: A Kétfarkú Kutyapárt két héttel az adománygyűjtés lezárása után, cikkünk megjelenését követően 20 órával kizárólag Mesterházy Attila adományával frissítette listáját. Kovács Gergő az MKKP elnöke kommentben így reagált, mely cikkünk alatt olvasható:

„jó ez a cikk, nna figyi oda van írva a táblázat mellé, h még 1 milla nincs bekönyvelve a táblázatba, ami még több száz ember, ezek közt volt ez a fasz is, de most a kedvedért beírtuk 15-re, amikor megjött ez a pénz tőle. szóval gratulálok h találtál egy hiányzó embert egy nem teljes táblázatban, nagyon ügyes vagy”

Közzétéve: 2015. július 01. Szerző: Megagigatron

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr287588422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása