Spíler

Puzsér ötletét karolta fel a Fidesz

Közzétéve: 2014. június 04. Szerző: Edward Blake

Puzsér_Róbert_2012_1.jpg

Puzsér meghirdette, hogy 2014 a reklámok elleni hadjárat lesz. A Fidesz pedig felismerte a lehetőséget.

Szegény RTL Klubért majd megesik a szívem. A végén még kiderül, hogy nem lesz nyereséges az a cég, amely gyakorlatilag lábbal tipor minden egyes olyan értéket, amely még megmaradt a normális világból. A tegnapi híradóban nem átállották azt mondani, hogy olyan SZÍNVONALAS műsorok szűnhetnek meg a reklámadó következtében, mint például a Barátok közt, X-Faktor, Éjjel-Nappal Budapest, Showder Klub, Házon kívül, XXI. század, Fókusz, Híradó (a felsorolásból a XXI. század nevezhető műsornak). LOL. Amikor ezt így láttam, hát nem hittem el. Ültem a tévé előtt és valami elképesztő melegség öntötte el a lelkemet. Igen, végre! Mióta várunk erre.

Természetesen az fel sem merül senkiben, hogy esetleg a törvény következtében kevesebb lehet a reklám. Esetleg netán egy másfél órás filmet nem három óra alatt lehet majd végignézni. De talán a legnevetségesebb nem ez, hanem az RTL Klub további közleménye az ügyben: „Álláspontunk szerint ezen adó célja nem más, mint durva kísérlet arra, hogy a kormány ellehetetlenítse az ország legnagyobb médiumát, amely az elmúlt 17 évben bizonyította a pártoktól és így a kormánytól való függetlenségét.” Hahaha. Feltételezem, hogy a „kormánytól való függetlenség” a Fideszt jelenti. A Heti Hetes megvan? Az a műsor, amely a Szomszédok méltó utódjának tekinthető, olyan agymosást végzett a magyar társadalmon belül, amit mostanra sikerül nagyrészt kiheverni – Budapesten, mert szerencsére vidéken mindig jobb volt a helyzet.

De talán ennél is szórakoztatóbb az új ballib értelmiség vinnyogása. Igen, ezek azok a srácok, akik folyamatosan azon rinyálnak, hogy az emberek már nem olvasnak. Meg nem járnak színházba. Naponta picsognak, hogy mennyire kiüresedett a szellemi élet „kishazánkban”. Igen, ugyan ezek a srácok bambulnak inkább romkocsmákban és vágnak fel azzal, hogy nekik bizony nincs tévéjük. Mert tévét manapság csak a prolik néznek. Egy valamire való intellektüelnek csak ájpadja, mekbukkere meg ájfónja van. A tévé meg maradjon meg azoknak, akik Kőbányaival öblítik le a mindennapokat.

Viva Puzsér! „A televíziós reklám megérett a betiltásra.”

Közzétéve: 2014. június 04. Szerző: Edward Blake

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr766271070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása