Spíler

Szívás: A 444 véletlen bevallotta, hogy létezik a Soros-hálózat

Közzétéve: 2017. március 29. Szerző: Hetty King

Hatalmas öngólt rúgott a 444. A nagy hőbörgésben leleplezték, hogy a Soros-hálózat létezik és összehangolt támadást indítanak a kormány ellen. 

Tegnap este óta megy a hiszti, hogy a kormány el akarja lehetetleníteni Soros György egyetemét, a CEU-t. Rövid úton meg is érkezett a liberálisok mekkájából a hőbörgés.

A 444-es Bede „az a baj, hogy továbbmennek” Mártonnak azonban nagy igyekezetében sikerült a kormány minden egyes állítását igazolnia Soros Györggyel kapcsolatban. Ugyanakkor a sajtóetikára oly sokat adó 444 a cikk kapcsán „elfelejtette” megemlíteni, hogy a CEU alapítója ugyanaz, mint a 444-é fő támogatója: Soros György.

De akkor nézzük a cikket. Azt írja Bede Márton:

„A CEU ellehetetlenítését óriási nemzetközi botrány kísérné még most is, amikor az új amerikai kormány nem nagyon akar sehol sem az emberi jogok és a józan ész védelmezőjeként fellépni.”

Bede Márton véletlen bevallotta, hogy az amerikai kormány az Obama adminisztráció a korábbi időszakban komoly nyomásgyakorlással próbált élni. Miközben ezeket írtam, be is futott az amerikai nagykövetség szokásos aggódó közleménye, amiben figyelmeztetik a kormányt. Óramű pontosság.

„Az egyetemnek rendkívül kiterjedt kapcsolati hálója és nagyon befolyásos támogatói vannak még Soros Györgyön túl is, és ők tényleg akkora balhét tudnának csapni, ami kellemetlen lenne magyar kormánynak, bármennyire is vastag az arcbőre.”

Fenyegetőzik a 444. De legalább bevallotta, hogy nemhogy a Soros-hálózat létezik, hanem még azt is alábecsülik. Hisz vannak még durvább körök, amelyek ártani fognak Magyarországnak, ha tovább piszkálgatja a Soros egyetemét. Kedves dolog ez Bede Mártontól, hogy bevallotta. 

„Ez a primitív támadás az egyetemi autonómia és úgy általában a szabad gondolkodás és a tudomány ellen”

Biztos csak nekem nem rémlik, mert mucsai bunkó vagyok, de képtelen vagyok felidézni egyetlen momentumot, hogy mitől is olyan kiváló szellemi műhely a CEU. Nekem nem rémlik egyetlen egy felfedezés és egyetlen egy neves kutató sem, aki bármi értelmeset mondott volna a CEU-ról. Azon kívül, hogy genderkutatást végeznek. És rémlik még a menstruációbarát kanapé, amin bárki bármikor menstruálhat. 

„A rendszerváltás utáni Magyarországon létrehozott dolgok közül a CEU mellett ilyen teljesítményre csak a Sziget fesztivál volt képes.”

És végül nem maradhatott el a szokásos mucsaizás sem. Mert a liberális Bede Márton szerint Magyarországon minden szar. Kivéve persze a Soros-féle CEU-t és a Szigetet. Mert a Szigeten legalább egy hétig úgy érezheti magát a VIP-ingyenjegyes Uj Péter és csapata, mintha emigrált volna és elsírhatja az ide érkezett külföldieknek, hogy Magyarországon minden szar, csak ők a haladó nyugat. Ilyen primitív magyarozásra is rég volt példa már, de még csak szerda van.

Akármi is lesz a kormány által benyújtott törvényjavaslatból, már megérte ezért a csodálatos liberális rinyálásért.

Közzétéve: 2017. március 29. Szerző: Hetty King

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr6612385371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás