Spíler

A tahókirály

Közzétéve: 2016. március 03. Szerző: Hattori

katz.jpg

Nemcsak a várandós Orbán Ráhellel szemben viselkedett minősíthetetlenül Katz Dávid. Fiatal lányok alázása, idős külföldi turistáknak beszólás is belefér a videós riporternek.

A 24.hu újságírója nemrég mindenáron meg akarta szégyeníteni Orbán Ráhelt, Orbán Viktor várandós lányát. Bármit is gondoljunk a miniszterelnökről, senkinek a gyereke nem lehet kisstílű politikai lejáratás céltáblája. Bőven akadnak még ugyanakkor hasonlóan szégyenteljes videók az opusban. Ismerjék meg a 24.hu-s Katz Dávid munkásságának gyöngyszemeit!

A fiatal újságíró kamerájával ellátogatott egy felsőoktatási rendezvényre, ahol egy érdeklődő lányt arról faggatott, hogy „érdekelné-e őt táncolás Olaszba’” 

De rögtön kapott alázást egy fiú is. 

Még az is belefért, hogy az ELTE gólyatáborában történt erőszakolással vicceskedjen.

A nők megalázása amúgy egy visszatérő elem Katz Dávid videóiban. Itt egy papuccsal akarja rendszabályozni interjúalanyát.

És országimázs szempontjából nem is lehet elképzelni jobbat, minthogy idős külföldi turistáknak üvöltsünk egy trabantból. 

És még egy bónusz, csak az íze kedvéért. 

A felháborodás után a 24.hu eltávolította az Orbán Ráhelt szapuló videót, és Kustánczi Róbert főszerkesztő elnézést kért. Már csak azt nem értjük, hogy a többiektől miért nem teszik meg, és miért láthatóak még Katz videói a minőségi újságírásra olyannyira finnyás 24.hu-n. Az egy dolog, hogy Katz Dávid-félék azt hiszik, hogy ez belefér, de a 24.hu vezetőjének nem lenne szabad megengednie ezt a stílust.

Közzétéve: 2016. március 03. Szerző: Hattori

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr608440558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása