Spíler

Sok bécsi ad igazat Herr Lázárnak

Közzétéve: 2018. március 08. Szerző: NigelF

becs01.jpgHiába próbálja tagadni a migránssimogató osztrák és magyar baloldal és sajtója, hogy milyen negatív következményei vannak a korlátlan bevándorlásnak, a bécsi osztrákok Lázárnak adtak igazat.

Lázár János minapi, Bécsben készített utcai videója nagy felháborodást okozott a hazai bevándorláspárti ellenzék soraiban. A kerítésbontó pártok a szocialistáktól a Jobbikig egymást taposva igyekeztek elnézést kérni a bécsiektől, ezzel egyidejűleg pedig a sajtójukkal kórusban ekézték a kancelláriaminisztert. Pedig Lázár csupán azt mutatta be, amit bárki tapasztalhat, ha az osztrák fővárosba látogat. Fejkendős muszlim nők, csoportokban lézengő, dologtalan közel-keletiek és afrikaiak, nyomukban pedig, ahogy a miniszter is mondta, kosz és piszok mindenütt. Ennél nagyobb baj, hogy a statisztika is azt mondja, hogy azok a kerületek, ahol nagy számban élnek migránsok, ott bizony a bűnözési ráta is magasabb. Bécs jövője is kérdéses ugyanakkor, hiszen az osztrák lapok már tavaly ősszel megírták, hogy a fővárosi iskolákban már több muszlim gyermek tanul, mint katolikus.

A szocialista városvezetés persze rögtön tiltakozott és megpróbálta elhitetni a világgal, hogy Bécs az álmok netovábbja és nyoma sincs annak, amiről a magyar miniszter beszélt. Lázár kijelentései természetesen az osztrák sajtóban, így például az egyik legnagyobb napilap, a Die Presse online felületén is azonnal megjelentek. A cikkhez kapcsolódó olvasói kommentek rendkívül tanulságosak, ajánlatos lenne a bevándorláspárti SPÖ politikusainak is elolvasni ezeket, hogy ők is megtudják végre, mi a fehér, keresztény osztrákok véleménye a Bécsben kialakult helyzetről.

A superartemis felhasználónéven regisztrált olvasó például úgy vélekedett, hogy „a magyar miniszter úrnak 100 százalékban igaza van!”. St.x szerint „Lázár nem gyalázkodik, hanem tükröt tart, és mindenkinek el kéne ismernie a tényeket”. Joseph Roth pedig azt írta, hogy „bárki, aki sértve érzi magát Lázár kijelentései miatt, vagy nem hiszi el, amit mond, az menjen el a Favoritenbe (Bécs 10. kerülete – a szerk.) és győződjön meg maga a valóságról.” JoFa hozzászólásában úgy vélte, hogy „itt nem gyalázkodásról van szó, hanem arról, hogy a baloldal mit művelt ebben a városban.”  Premium rush pedig azt írta, hogy „a tizedik kerületben lakom és sajnos azt kell mondanom, hogy az úrnak igaza van”. A sort még sokáig lehetne folytatni, az ezekhez hasonló kommentekkel oldalakat lehetne megtölteni.

Úgy tűnik tehát, hogy hiába próbálja tagadni a migránssimogató osztrák baloldal és hasonszőrű sajtója, hogy milyen negatív következményei vannak a korlátlan bevándorlásnak, a bécsi osztrákok pontosan tisztában vannak azzal, hogy a migráció a mivel jár: párhuzamos társadalmak jönnek létre, no-go zónák alakulnak ki, megnő az erőszak és a terrorizmus veszélye, a folyamat végén az iszlám átveszi az irányítást, a nyugati keresztény életforma pedig végleg eltűnik.

Közzétéve: 2018. március 08. Szerző: NigelF

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr4413724934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása