Spíler

A homo sorosensus és Európa jövője

Közzétéve: 2018. február 22. Szerző: Professor Blinkmann

Megjelent két hír. Két olyan hír, amely új megvilágításba helyezi az illegális bevándorlás kérdését. 

Az egyik hír arról szólt, hogy a „homo sorosensus”, azaz a Soros-embertípus létrehozásának szükségességéről értekezett Nils Muiznieks, az Európa Tanács emberi jogi biztosa egy 2009-es dokumentumban. Nils Muiznieks részletesen ismerteti a Soros embertípus személyiségjegyeit. Azt írja: a „homo sorosensus” például a Közép-európai Egyetemen (a CEU-n) vagy nyugaton tanul, aktívan részt vesz a megreformált közép- és kelet-európai gazdasági és politikai életben, mi több, egy átmeneti időszakot követően a Soros-embertípus nemzedéke megszerzi a legtöbb politikai, gazdasági és kulturális hatalmi pozíciót. Muiznieks szerint nem szabad lemondani a homo sorosensus létrehozásának eszményéről. Szerinte tovább kell erősíteni egyes személyeket és csoportokat, amelyek már most is a nyílt társadalomért küzdenek.

A másik fontos cikk arról szólt, hogyan szavaznak a bevándorló háttérrel rendelkező emberek Európában. „Európában a bevándorlók nem egy ízben döntöttek már el választásokat. 2002-ben például a németországi törökök szavazatain múlott az, hogy a szociáldemokrata Gerhard Schröder megőrizhette kancellári méltóságát. Figyelemre méltó továbbá az is, hogy 2013 és 2017 között a Bundestagban tizennégy nem európai származású képviselő foglalt helyet, most húsz, és három baloldali frakcióban – az SPD-nél, a Linke, valamint a Zöldek soraiban – egyaránt növelték befolyásukat.

Franciaországban is a muszlimok döntötték el a 2012-es elnökválasztást, amelyen a szocialista Francois Hollande a magrebi és fekete-afrikai szavazók mögötte felsorakozó mintegy kétmilliós tömegének köszönhetően egymillió szavazattal előzte meg a konzervatív Nicolas Sarkozyt. A legutóbbi francia választáson pedig a muszlimok 92 százaléka adta végül arra az Emmanuel Macronra a voksát, aki most engedélyezné a francia főimám intézményét, és az úgynevezett halal-adónak a bevezetésével biztosítaná az imámok fizetését.”

Könnyű észrevenni az összefüggést a két hír között. A Soros-szervezet a Soros-embertípus létrehozására törekszik, miközben a választáson részt vevő bevándorlók 80-90 százaléka pont a Sorossal szövetséges baloldali pártokra szavaz. Úgy látszik, a bevándorló háttérrel bíró emberek jobb „alapanyagok” a homo sorosensus létrehozásához, mint a bennszülött európai emberek (és különösen a rebellis magyarok). A Soros-hálózat persze nem foglalkozik azzal, hogy a migránsok azon 20-30 százaléka, amely nem szavaz le a baloldalra, az bizony olyan távol áll a progresszív értékektől és a nyílt társadalomtól, mint Makó Jeruzsálemtől. A Soros-katonák persze nem foglalkoznak azzal sem, hogy ebből a 20-30 százalékból kerülnek ki az iszlám fundamentalisták és a terroristák.

Közzétéve: 2018. február 22. Szerző: Professor Blinkmann

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr9513690316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása