Spíler

Vona szerint az LMP istene a pénz – exkluzív videó

Közzétéve: 2017. november 22. Szerző: OriginalSpíler

vg1.jpgVona Gábor a minap azt mondta, hogy ha a helyzet úgy alakul, a Jobbik koalíciót kötne az LMP-vel. Vona azonban nem volt mindig ilyen lelkes az LMP-vel kapcsolatban. Egyik korábbi évadnyitó beszédében még arról beszélt, hogy szerinte az LMP fel fog oldódni abban a balliberális pocsolyában, amelyikből érkezett. Szerinte azon a térfélen, ahol az LMP is áll, egyetlen istent ismernek, az pedig a pénz. Úgy tűnik, azóta megérkezett az ő számlájára is a megfelelő összeg.

Vona Gábor Simicska televíziójában beszélt arról tegnap, hogy ha a helyzet úgy alakul, akkor az LMP-vel és a Momentummal szívesen koalícióra lépne. A pártelnök úr süppedős foteljéből adta ki az új irányt, amire bizonyára jobbikos alapszervezetek tucatjaiban kezdtek komoly fejvakarásba. Nem csoda, hiszen korábban még az volt a központi pártdirektíva, hogy az LMP az SZDSZ utódpártja.

 Vona Gábor 2012-es évadnyitó beszédében még a következőket mondta:

„Az LMP-ről én nem vesztegetném sokáig az időt. Véleményem szerint fel fog oldódni abban a balliberális pocsolyában, amelyikből érkezett. Jelenleg tehát van egy vegyes csapat, mindenféle magát civilnek mondó szerveződéssel, amely próbál egységesülni ugyan, de egyelőre ez még nem sikerült. Ismerve a gondolkodásukat tudom én, hogy mikor fog sikerülni: amikor megegyeztek a lehetőségeikről. Merthogy az ő istenünk a pénz.”

Vona számlájára azóta megérkezhetett a pénz, így ő is áttáncolt a „vegyes csapat” térfelére. De legalább kiderült: a Jobbik istene is a pénz lett.

Közzétéve: 2017. november 22. Szerző: OriginalSpíler

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr5313346887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása