Spíler

A szocik megint megpróbálták legyártani a köteles beszédet

Közzétéve: 2017. szeptember 09. Szerző: Edward Blake

1_1_1.jpgA szocik megint megpróbáltak legyártani a köteles beszédet. A Pesti Srácok újságírójának pár mondatára próbáltak ráúszni, sikertelenül. Persze amikor Gulyás Márton küldte gulágra a fideszeseket, akkor nem nyomták a drámát.

Megint megpróbálták legyártani a köteles beszédet a szocik. Ezúttal a Pesti Srácok egyik újságírójának mondataiból vonták le azt a következtetést, hogy a Fidesz és mögötte nyilvánvalóan Orbán Viktor fizikailag szeretné megsemmisíteni Botka Lászlót.

A drámát Molnár „hol a faszomba’ van a Lakos, tele van a tököm bazmeg” Gyula adta elő. Bizonyára azonban elfelejtette, hogy Botka László majd egy hónapja kigyúrt kopasz testőrökkel mászkál mindenhová. Egészen biztos azért, hogy egyszerű újságírók ne törhessenek az életére és meg ne semmisítsék őt fizikailag. 

Molnár szerint egyébként a rendszerváltás óta egy példátlan esettel van dolgunk. Igen? Hát akkor nézzük meg mennyire is példátlan az ilyesmi:

Az Átlátszón blogoló Bőtös Botond az árokpartjáról IFA-ra pakolná fel a fideszesek holttestét

Külön szép, hogy az ominózus videót az a Bőtös Botond találta meg, aki egyébként nagyon boldog lenne, ha egyeséve végezhetné ki a fideszeseket. Az ő coubjára hivatkozva írta meg ugyanis a szocik pártlapja az esetet és rájuk hivatkozott Molnár Gyula is. Ehhez külön gratulálunk.cseh.JPG

Gulyás Márton gulágra küldené a fideszeseket

Persze Molnár Gyula akkor sem állt ki sajtótájékoztató tartani, amikor Gulyás Márton küldte volna gulágra a Fidesz híveit. Mi az hogy nem állt ki, egy héttel ezelőtt egy színpadon léptek fel és hirdették fennhangon, hogy majd ők visszaállítják a demokráciát.gulyas.JPG

A 24.hu újságírói akasztanának

Molnár Gyula persze akkor sem állt ki sajtótájékoztatót tartani, amikor Kerner Zsolt keresett kandelábert a fideszeseknek Medvegy Gábor barátjával. Nem ám akármilyet, hanem olyat, ami Bayer Zsoltot is elbírja. Sajnos ez sem ütötte át Molnár Gyula ingerküszöbét.24.JPG

Az eseteket persze sorolhatnánk még, de minek is. elég szánalmas próbálkozás volt ez az MSZP-től. Már egy köteles beszéd-féle kiforgatást sem tudnak rendesen megcsinálni.

Lehet, hogy kölcsön kéne kérniük az LMP-től Ron Werbert. Hátha.

Közzétéve: 2017. szeptember 09. Szerző: Edward Blake

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr5812817278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása