Spíler

Az Index az új Hócipő - így látta a liberális sajtó a vizes vb megnyitóját

Közzétéve: 2017. július 15. Szerző: Edward Blake

85562e6f57de93cac2c7f43c0f498bbb.jpgA liberális sajtó tegnap este a vízi világbajnokság megnyitóján bebizonyította: semminek sem tud örülni. Semmilyen nemzeti ügy sincs, amiben össze tudna fogni. Semmit sem gondol a világról. 100% cinizmusból van összerakva minden egyes firkászuk. De nem lehet, hogy nem minden szar körülöttetek, hanem egyszerűen ti vagytok azok?!

 

A liberális sajtó a vizes vb megnyitójának közvetítése közben mindent beleadott, hogy lehetőleg mindenki pontosan olyan szarul érezze magát és lássa a világot, ahogy ezek a szánalmas figurák élik az életüket. Mindent szétfikáztak. Minden szar volt. Nekik minden szar volt. De minden. Sikerült bebizonyítani, hogy az Indexes szánalmak semmiben sem különböznek színvonalban Farkasházy Tivadartól és lapjától a Hócipőtől. De néha egy-két Sas József-poén is nagyon ült. De lássuk a legjobb kommenteket. 

 14.JPG

Defekt duó is megirigyelné Pándi Balázs szellemességét. 

5.JPG

Sas Józsefnek azonnal le kell igazolnia. 

6.JPG

Jávor Bence az igazi kisember.

8.JPG

Hány tüske jött volna ki ennyi pénzből a kisboltban?

9.JPG

A kormány gyalázása a Himnusz közben sem állhat meg. 

10.JPG

Szerencsére azóta azonban sikerült felvenni a belpesti körúton belüli tempót. 

12.JPG

Minden szar. Minden. 

11.JPG

Kemény munka azért indexesnek lenni. 

szavazas.JPG

Szerencsétlen indexes gyerekek. Nem látják, hogy miközben mindent szarnak látnak, mindent szarnak láttatnak, közben kiderül róluk, hogy valójában semmit sem gondolnak sem a világról, sem a hazájukról, sem a magyarságról, sem sportról, sem a teljesítménytől, de leginkább semmiről sem. 

Nem lehet, hogy nem minden szar körülöttetek, hanem egyszerűen ti vagytok azok?!

 

 

Közzétéve: 2017. július 15. Szerző: Edward Blake

A bejegyzés trackback címe:

https://spiler.blog.hu/api/trackback/id/tr3012666265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hozzászólások

komment hozzászólás
süti beállítások módosítása